Kedvencelte 3

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

clarity 

hogy essünk túl a személyes gyászunkon, úgy hogy közben nem gázolunk át mások érzelmein? dióhéjban erről szól a film. a könyv biztos jobb lesz, – mert az alapsztori tetszik –, de itt a kivitelezés pocsékra sikerült. egy szenvelgés volt az egész. a srác egy fokkal lekörözte a csaj játékát, akit nem neveznék színésznőnek. legalább a bottal megtanulhatott volna élethűbben sántikálni, hogy a drámai jelenetekről már ne is beszéljünk. inkább a röhögés kerülgetett, mint a sírás.

Emese_Szalai 

Amikor fiatal színészek szerepelnek, sajnos nagyon ritka az, amikor igazán jól játszanak. És van ez, amikor rosszul játszanak. Grace és Henry szenvedése (nem tudom máshogy nevezni) nem jött át.
Grace azzal a bottal… Lily Reinhart nálam abszolút leszerepelt. Pocsék volt.
Sajnálom, mert érdekelt a sztori. És vannak jó pillanatai a filmnek spoiler és itt ki is merül a film.

levyzoltan 

Végre nem egy happyendes amerikai nyál. Bár itt is, mint mindig piros műanyag poharakból kell inni az amerikai tini bulin. Egy lelkisérült lány drámája. Ha szeretnéd magad lehúzni nézd meg. :-) De elgondolkodtat és ezért megéri a 90 percet.


Népszerű idézetek

Sizzy 

Grace: Gondolj bele, milyen tinédzsernek lenni, jó?
A szüleid nyomnak a siker felé. A barátaid dolgokra kényszerítenek, amiket nem akarsz. A közösségi média rávesz, hogy utáld a tested. Még akkor is, ha jó családból származol.
(…)
A tinikor a pokol tornáca. Valahol a gyerek- és a felnőttkor között vagy, és a világ követeli, hogy érett légy, és hogy állj ki magadért, de mikor megteszed, azt mondják, kussolj.
Az van, hogy a felnőttek meggyötört gyerekek, akik olyan mázlisták, hogy élve kijutottak a pokol kapuján.

esztie

A friend once told me that adults are just scarred kids who were lucky enough to make it out of teenage limbo alive. I urge you to go outside and look at the world through that prism. Look at your parents, your older siblings. Look at strangers you pass on the street. Look at them and imagine that, at one point in their lives, they too walked these halls. They too felt the unbearable loneliness, the absolute unbearable powerlessness and darkness of being young.
//
Egy barátom azt mondta, hogy a felnőttek sérült gyermekek, akik elég szerencsések voltak, és túlélték a tinikorszakot. Azt javaslom, próbáljatok így nézni a világra. A szüleitekre, a bátyátokra, a nővéretekre. Nézzétek így az idegeneket az utcán. Nézzetek rájuk, és képzeljétek el, hogy életük egy pontján ők is ezt élték át. Ők is érezték az elviselhetetlen magányt, a rettenetes tehetetlenséget és sötétséget, ami a fiatalság.

clarity 

A friend once told me that adults are just scarred kids who were lucky enough to make it out of teenage limbo alive.

Bogesxd 

Grace: When I look at that, it reminds me that people are just the ashes of dead stars. We're just a collection of atoms that come together for a brief period of time, and then we fall apart. When all this is over, and we disperse back into nothingness, we have a clean slate. It's like having all of your sins wiped away.

Bogesxd 

Grace: The teenage years are a limbo. You're somewhere between being a kid and an adult, and the world, it tells you to be mature and express yourself, but the minute that you do it tells you to shut up.

Bogesxd 

Grace: I used to be good at socializing. I mean I used to do that all the time.
Henry: What changed?
Grace: I guess I stopped seeing the point. Sometimes it's just easier to slip into your own dark abyss and forget the world exists.

Dorothy31 

Grace: The world tells you to express yourself, but the minute that you do it tells you to shut up.

Sonnenschein 

Grace: Óóó, szóval mindent papírra kell vetned?
Henry: Nem, ez nem erről szól. Csak az írás időnként segít, hogy megérteni magamat. A legtöbbször nem tudom mit érzek valamivel kapcsolatban, amíg el nem gondolkozok rajta.


Hasonló filmek címkék alapján