A spanom csaja (2008) 69

My Best Friend's Girl
101' · amerikai · romantikus, vígjáték 16

0 díj · 1 jelölés

Dustin halálosan szerelmes Alexisbe. Az okos, gyönyörű és szexi csajnak azonban nem igazán tetszik kapcsolatuk ilyetén alakulása, rövid úton lapátra teszi a srácot. Az elkeseredett ifjú szakemberhez, azaz a barátjához fordul segítségért. Tank igazi specialista hírében áll: randevúzni viszi az… [tovább]

Képek 17

Szereposztás

Dane CookTank
Kate HudsonAlexis
Alec BaldwinProfessor Turner
Jason BiggsDustin
Diora BairdRachel
Lizzy CaplanAmi
Mini AndenLizzy
Riki LindhomeHilary
Taran KillamJosh

Kedvencelte 5

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Az egyik kedvenc filmem ebben a kategóriában.
Már többször láttam és még mindig nem untam meg tapló Tanket. :D Az apjáról már nem is beszélve. Én sírva nevetek rajta. XD
Egy párszor ezt is még meg fogom nézni. Annyira paraszt! :D

viky0222 

Nem rossz, de nem is különösebben nagy szám. Nem volt kifejezetten vicces, legalábbis az eksüvőig, ami kb. a film vége, el sem mosolyodtam egyszer sem. Az esküvős jelenettől viszont nagyon jól szórakoztam, ott borult minden, majd az utolsó jelenet még nagyot dobott a filmen. Nekem legalábbis nagyon bejött, ahogy spoiler A színészek is jók voltak, nem volt rengeteg alpári poén, ami mostanság mindig plusz pont. Többszörnézős nem lesz, de egynek, így vizsgára készülés közben jó volt.

Negative_Singularity

A minap volt a tv-ben és akkor sikerült elkapnom egy jelenetet, amiben Alec Baldwin volt, és akkor és ott eldöntöttem, hogy nekem ezt látnom kell. Nagyon-nagyon kevés vígjátékot viselek el, és még annál is kevesebbet szeretek, de ez annyira megvett, hogy nem igaz. Nem akart semmit a nézőbe verni, semmi erkölcsöt vagy tanulságot, egyszerűen csak jókedvet hozott. Kifinomult alpári humor – így jellemezném :D

KrisztiForever

Romantikus film? Hmm, nem mondanám. Vicces? Igen! Kikapcsolódásra tökéletes!

balika88

Jobbra emlékeztem, de ez csak közepestől jobb picivel :-) 1x-2x nézhető :-)

Pandalin

Ez egy határozottan nem rossz romantikus vígjáték! Nincs tele gusztustalan 'poénokkal'. Tank hobbifoglalkozását tekintve igazi tapló, akit más pasik azért bérelnek fel, hogy randizzon az általuk meghódítani kívánt nővel, legyen a lánnyal igazi bunkó és akkor majd a lány a jófej ám kissé mellőzött fickó karjaiba rohan. Ez egész jól működik egész addig míg saját szabályát megszegve nem dönt úgy, hogy családon belül is megpróbálja eljátszani a kerítőt.
Kedvencem mikor a hívő keresztény lányt viszi el randira, már akkor jó útra tér Tank. :) Meg persze a báli tánc, ami nagyon megy Dane Cooknak. :)
Jason Biggs (Dustin) ugyan olyan szerencsétlen mint a pitében, de hát tőle már nem is várunk mást. Kate Hudson (Alexis) is hozza szokott formáját, én nagyon szeretem őt.

Valcsa

Láttam már párszor, de tutira meg fogom még nézni legalább ugyanennyiszer, mert én ezt a filmet nagyon bírom. :) Még a sok trágárkodás sem zavart, ebben a filmben nagyon is helye van (pl. Tank karaktere miatt).
Kedvenc szereplő: ha már szóba került, akkor helyben is vagyunk: Tank :D Elég szemétláda, de ha úgy vesszük, a jó ügyért teszi, amit tesz. :) Arról nem is beszélve, hogy az őt alakító Dane Cook iszonyat szexi pasi, nagyon eltalálták, hogy kit szerződtessenek Tank szerepére. *-* (őt már A kabalapasiban is imádtam ^^)
Akit nem kedveltem: furcsa, de Dustint pl. nem. Pedig az őt játszó Jason Biggs nagy kedvenc (az Amerikai Pite-filmeket pl. miatta is szeretem), de itt nagyon irritált, ahogy Alexis után kapálódzott, holott a vak is láthatta, hogy mennyire nem illenek össze, semmilyen szempontból sem… Van az úgy, hogy az embernek igenis el kell engednie valakit, mert ami nem megy, azt nem szabad erőltetni… :/
Kedvenc jelenet: Tank szemétkedései… :D Amit az esküvőn lenyomott, az pl. elég morbid volt… :'D És Dustin szemöldök-esete a fodrásznál… :D
Érdekesség: az Alexis lakótársát, Ami-t alakító Lizzy Caplan ismerős lehet a Bajos csajok c. filmből is, ahol a Lindsay Lohan által alakított főszereplő barátnőjét, Janist játszotta. A karaktere egyébként itt is hasonló. :)
Összegezve: Minden szempontból remek vígjáték; adja, amit elvár tőle az ember. :) A színészekre sem lehet panasz, egyszóval: ezt bizony látni kell! :) Akit zavar a trágár szöveg, nekik nem biztos, hogy jó választás lesz a film. Én mindenesetre jól szórakoztam. :)


Népszerű idézetek

NaNa_88 

Pincérlány: – Üdv a Jézus pizzázóban, ahol az evés vallási élmény.
(…)
Hilary: – Engem ez az egész mélyen sért!
Tank: – Engem is. Vérlázítóak az árak. Be is vetem az Üdvözítő Ízek kártyámat. 15% kedvezményt ad a hithű fogyasztóknak.
Hilary: – Szerinted ez vicces? (…) Ez itt egy bűnös hely!
Pincérlány: – 19 éve kellett volna beszólni, mikor anyámat lebeszélték az abortuszról! Legyen áldott estéd.

NaNa_88 

Tank: – De ez a lány más, mint a többi! Okos, normális, rámenős. Szerintem tízes.
Professzor Turner: – Ms. Barber, elnézést kérek a fiam avítt frazeológiája miatt. Még a régimódi tízes skálát használja a nők értékelésére, kizárólag a megjelenésük alapján ítélve és ez nem helyes, Sherman.

NaNa_88 

Professzor Turner: – Szakítottam a számokkal. Los Angelesen kívül nincs is tízes, úgyhogy akiről beszélsz, az csak egy és kilenc között lehet. Szűk a skála. Áttértem a betűkre.

NaNa_88 

Tank: – Meséltem erről a lányról! Tudod, egy este szerelmeskedtünk, aztán békésen feküdtünk.
Professzor Turner: – Osztoztatok a csöndön?
Tank: – Igen.
Professzor Turner: – Mi a frász bajod van neked?! Szerelmeskedtél? Ki vagy te, Danielle Steel? Női magazint idéztél? Úgy beszélsz, mint egy homár stylist! Vagyis élvezzük a csendet és a szűk nadrágot! NINCS MÁR FIAM!

NaNa_88 

Tank: – Nem tudnál az apám lenni öt szaros percre?!

NaNa_88 

Professzor Turner: – Az igazság lehet, hogy szabaddá tesz, de elönt a düh tőle. Ezt Gloria Steinem mondta.

NaNa_88 

Professzor Turner: – Fiam, ez hőmérőzni hív!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján