A randiguru (2005) 212

Albert, a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba. Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas személyében, aki – mivel egy pletykarovatnak dolgozik – állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Will SmithAlex 'Hitch' Hitchens
Kevin JamesAlbert
Eva MendesSara
Amber VallettaAllegra Cole
Kevin SussmanNeil
Matt ServittoEddie
Julie Ann EmeryCasey

Kedvencelte 33

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Theana 

Nagyon alábecsültem a filmet, és nem is volt hozzá sok kedvem, de a barátnőm annyira akarta, hogy nézzem meg, így végül belevágtam. Túl sok poént vártam a filmtől, mint amennyi volt benne (de azok tényleg humorosak és aranyosak voltak), mert sokan mondták, hogy nagyon vicces. Vicces, vicces, de láttam már sokkal humorosabb filmet, így ahhoz viszonyítottam.

A másik dolog, amit kicsit furcsálltam, vagy legalábbis nekem különös volt, spoiler

Az utolsó előtti jelenetet élveztem a legjobban, na meg a spoiler, a mondanivalója is cuki, és a szereplők is nagyon szórakoztatóak és szerethetőek (Hitch karakterében szerettem azt a lazaságot, amivel kifejezte az önbizalmát, azonban nem volt egoista, nem tudom, ez valahogy megfogott). :) Végül jó nagyot csalódtam pozitív irányban. :))

deakcsllla

A szálak aranyosak, a csavar szuper benne, Allegra és Albert baromi édesek, és milyen cuki volt a mamika a végén:D

Zoja009 

Ha nevetni akarsz, azonnal nézd meg.
A legjobb rész, amikor spoiler :D
Nekem egyébként valahogy Allegra és Albert csak valami másodlagos hanyagolható szereplők, én inkább Hitch és Sara miatt izgultam.

Lilla99 

Hihetetlenül tetszett, pedig nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz. Van benne minden ami kell humor, romantika, fordulat. A ő szál nagyon tetszik, meg maga Hitch foglalkozása, valahogy van benne fantázia. Számomra mindkét spoiler érdekes volt és tetszett. Hitch és Albert barátságát nagyon jó volt nézni, ahogy konkrétan ügyfélből tényleg barátok lettek. Aztán mondjuk a végén kiderült, hogy spoiler. Albert spoiler nagyon megkedveltem őket. De persze Hitch spoiler. A végén mondjuk kicsit kiakadtam, hogy spoiler, de tetszett, hogy végül is csak spoiler Vicces volt. Aztán az utolsó jelenetről ne is beszéljük spoiler. Nekem innentől sokszor újranézős lesz.

Mina

Én ezt a filmet nagyon élvezem, bármennyiszer is láttam már előtte. Még mindig jókat tudok rajta nevetni, rengeteg jó poén van benne, és jó fejek, szerethetőek a karakterek is. Will Smith és a kagyló kegyetlen, na meg Albert és a fergeteg tánctudása :D

Kathleen 

Vicces és könnyed. Kár, hogy tele van üres frázisokkal és Sara egy idegesítő seggfej.

Nienna001

Rengeteget nevettünk rajta a barátommal. Még soha nem láttam egyben, jó volt az elejétől a végéig látni. Bár voltak benne erőltetett részek, összességében még a belefér kategórián belül maradva. Kelően meseszerű történet, de mégsem éreztem csöpögősnek.

Cholito

Úgy emlékszem, tetszett, de újra kellene néznem a bővebb értékelésért. :D Meg persze a Rubik kockás idézetért is.


Népszerű idézetek

Nutellaღ 

Ne hazudj, ne lopj, ne csalj, ne igyál.
Ám ha iszol, idd a kedvesed igaz szavait.
Ám ha lopsz, lopj csókot, édeset.
Ha hazudsz, hazudj kegyeset.
Ám ha csalsz, csalj mosolyt az arcára, és nem fogsz csalódni.

Nadja_Blue

Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted.

Pikachu 

Mert ezt teszi velünk a szerelem: repülünk, de könnyen padlót foghatunk. Szárnyak nélkül zuhanunk, mint egy darab szikla, és közben azon gondolkodunk, mi a francért kellett leugranom? De érted ezt is bevállalom, a zuhanást is. Itt csak egyetlen ember van, aki szárnyakat ad nekem, és az te vagy.

Pikachu 

Az egyik pillanatban még élvezem az életet, a következőben pedig nem értem, hogyan élhettem eddig nélküle.

Pikachu 

Vajon feltűnt már a nőknek, hogy a férfiak is szoktak előre tervezni? Talán azért, mert izgulnak. Nem biztosak benne, mit szólnak hozzá, ha csak odamennek és bedobják, hogy: tetszel nekem! Tetszel nekem! Tetszel nekem!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján