A móló (2019–2020) 22

The Piere · El embarcadero
50' · spanyol · dráma, romantikus, sorozat, thriller 15
2 évad · 16 rész

Az építész Alexandrát felhívja a helyi rendőr, hogy azonosítsa a férje, Oscar holttestét Valencia közelében, az Albufera tónál. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor kiderül, hogy Oscar kettős életet élt, viszonya volt egy másik nővel.

Képek 15

Szereposztás

Álvaro MorteÓscar
Verónica SánchezAlejandra
Irene ArcosVerónica
Marta MilansKatia
Roberto EnríquezConrado
Miquel FernándezFran
Paco ManzanedoVicent
Cecilia RothBlanca
Judit AmpudiaAda
Antonio GarridoBig Boss

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Na nézzük.

Kezdjük a pozitívumokkal: Gyönyörű helyeken játszódik! Esküszöm, szerelmes vagyok néha a tájba. Akit érdekel ez a téma, azt biztos, hogy magával ragadja. Érdekes és beszippant de piszok hamar, majd nem eged el.. Néhány csavar kiszámítható (de komolyan, melyik filmben nem??) néhány elég meglepő. Személy szerint én szeretem túl gondolni a sorozatokat, mert szeretek meglepődni, de ez a sorozat újra és újra kombinálásra késztett.

Az már az első percben világos, hogy spoiler viszont az már kérdés, hogy spoiler miért? Személy szerint nekem is van/volt pár tippem: spoiler

Viszont pár negatívum – ami igazából annyira nem durva, hogy jobban lepontozzam, talán csak egyéni megítélés, hogy az én gyomrom nem bírja…
Nem tudom felfogni hogy a csajt ennyire nem zavarja semmi. spoiler És nem hogy nem akad ki, de még haverkodik is a nővel és bájolog a gyerekkel. WHY?! Hogy? Miért? Hogy van ehhez gyomra? És ez nem a szuperfeminista gondolkodás, hogy azért mert a férjem csalt engem, a nőt nem fogom utálni… Oké, ha a nő nem tud semmiről, nyilván nem fogod utálni.. De ez a nő tudott mindent! Az ilyet hogy lehet nem utálni? O_O
De oké, fogadjuk el, hogy létezik ilyen hidegvérű nő, akit ezek közül egyik dolog sem érdekel. De az sem, hogy spoiler

Amiért viszont nagyon haragszom a sorozatra, az Katia karakterrombolása. Nekem ő lett a 'kedvencem'. Igeen, ő is egy kis r*banc de ő legalább tisztalapokkal játszik és még oka is van rá (jó, ha úgy vesszük Verának is meg van az oka arra hogy spoiler), szóval Katia tiszta lapokkal játszik, anyának is egész… korrekt?! És örülök, hogy legalább ő spoiler normálisan gondolkodik a szerető témát illetően. De amit az 1x08-ban tettek a karakterével… Az begurított, mert az egyik legutálatosabb karakter köpenyét adták rá – legalább is amit én az egyik legjobban utálok. spoiler

De amúgy: Ebben mi a thriller? xd

Na de a lényeg, hogy bőven van benne fejfogó és bullshit dolog – már ha nem néz ilyen stílúsú filmeket/sorozatokat. Viszont a látvány szép és tényleg izgalmas, mert nehéz letenni. Még nem tudom pontosan, hány csillagot kéne adnom, de egyelőre így pont jónak érzem.

Kontra_Judit 

Ez már nem az első spanyol filmsorozat, amelyet látok. Eddig nagyon tetszett mind. Furcsa, hogy nem ismert színészek játszanak, de könnyen meg lehet kedvelni őket.
Az egész sorozat egy megcsalásra épül, pontosabban Oscar-ról szól, aki kettős életet él.
Thrillernek nem mondanám, de mindenképpen rejtélyes, romantikus és mivel párkapcsolati dolgokról szól, nagyon tanulságos.

SzilSzilvi

Számomra nem lesz még egy ilyen sorozat. Imádtam, értettem a szereplőket, az érzéseket, a képeket, a zenéket, mindent.
És most spanyolul akarok tanulni :)


Népszerű idézetek

Anna93 

Veronica: Az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy joguk van véleményezni, ítélkezni, és megalázni azokat, akik az ő olvasatukban nem tartoznak a normálisok közé.

1. évad 3. rész
2 hozzászólás

– Ada, cseppet sem érdekel, hogy leszbikus vagy! De azt nem engedhetem meg, hogy egy férjes asszonnyal kezdj. Ezt felejtsd el!
– De miért nem? Te is mindig ezt csinálod!

– Az nem ugyanaz! Én felnőtt vagyok és vannak saját döntéseim.
– Mama, én is az vagyok!
– Mit tudsz te az életről, milyen döntéseket hozhatsz… Ugyan már!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján