Haneuleseo Naerineun 1eok Gaeui Byeol (2018–2018) 13

Hundred Million Stars From the Sky / The Smile Has Left Your Eyes / One Million Stars Falling from the Sky · 하늘에서 내리는 1억개의 별
60' · dél-koreai · dráma, romantikus, sorozat, thriller, rejtély 15
1 évad · 16 rész

Yoo Jin Kook egy nyomozó, aki éppen ott akarja hagyni az állását, amikor egy gyilkossági ügyhöz riasztják. A gyilkosságot úgy állították be, hogy öngyilkosságnak tűnjön, Jin Kookot pedig nagyon érdekli a dolog. A nyomozó húga, Yoo Jin Kang találkozik egy fiatalemberrel, Kim Moo Younggal, aki… [tovább]

koreai
koreai
koreai

Képek 11

Szereposztás

Seo In GukKim Moo Young
Jung So MinYoo Jin Kang
Park Sung WoongYoo Jin Gook
Kwon Soo HyunEum Cho Rong
Jang Young NamTak So Jung
Choi Byung MoLee Kyung Cheo
Yoo Jae MyungYang Kyung Mo
Kim Ji HyunJang Se Ran
Do Sang WooJang Woo Sang
Seo Eun SuBaek Seung Ah

További szereplők

Haneuleseo Naerineun 1eok Gaeui Byeol (2018–2018)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
tvN

Ennek a feldolgozása

Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi (2002–2002)
Sora Kara Furu Ichioku no Hoshi (2002–2002)

Kedvencelte 3

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Katyesz 

Kicsit tartottam tőle, hogy végig depis hangulata lesz, de meglepő módon ez nekem nem tűnt fel. Eléggé lassú lefolyású a történet, de mégis halad az ember részről részre, mert valami mindig előrébb mozdít.
Két főszereplőnk elég döcögősen halad egymás felé, az első pár részben nem is akartam elhinni, hogy Jin Kang az egyik fő rugó. Aztán szép lassan, ahogyan kell, csak egymás mellé sodródnak.
Vannak hiányosságai a sorozatnak (1-2 elvarratlan szál), ami egy kicsi űrt hagy maga után.
Nekem az utolsó pár rész maga volt a hullámvasút. Néha annyira megzavart egy-egy elképzelt jelenet, hogy szabályosan veszekedtem a monitorral, hogy „nehogy már!”

barbikaunatkozik 

Jobban tetszett, mint az eredeti. És nem csak a csavar miatt. A végkifejleten ez mit sem változtatott, csak a mikéntjét. Színészi játékban, szereplők mélységében valamiért sokkal combosabbnak érződik a nagy elődnél. Pedig ott is, ahhoz képest, helyén volt minden.
Tetszettek a karakterek béli változtatások is. Kim Moo Young végre nem teljesen ellenszenves valamint 100%-ban számító és felsőbbrendűségi komplexusos alak, Yoo Jin Kang pedig nem egy ostoba, idegesítő fruska, akit már az első rész után legszívesebben megtépnél te magad. Sőt, szerethetőre sikeredtek. Az ugyancsak remek húzás volt az alkotók részéről, hogy egy bizonyos jó barát figuráját, aki az eredetiben egymaga játszott központi szerepet, itt ketté választották. A megalomániás része az egyik hölgybe került, a fülig szerelmes kis rajongóé pedig a másikba. Tulajdonképpen ezzel elkerülték azt a fantáziamentes konfliktust, amit nagyon nem szoktam kedvelni, azaz a szerelmi háromszöget. Nem azt mondom, hogy nem volt benne, de abban a pillanatban az nem egy komolyan vehető momentum volt, amit a színészi játékkal alátámasztottak.
Ahogyan a szereplők esetén, úgy a történetben is számos változtatást eszközöltek. Ennek többsége a központi sztori javára írható, amivel sokkal romantikusabbá, és néhány pontját hihetőbbé tették. Vagy inkább elfogadhatóbbá.
Hogy kellett-e a 16 rész, az viszont már erősen kérdéses. Nem volt egy gyors lefolyású sorozat, de három rész – a 10. résztől körülbelül – feleslegesen volt elnyújtva. Anélkül is bőven elég lett volna ehhez a sztorihoz maximum 14 rész. Valamint az sem mellékes, hogy emiatt már a vége inkább tűnik kínszenvedésnek. (Ez alól kivétel az utolsó rész.) Ezzel jócskán elvettek a széria élvezhetőségéből.
Minden esetre, akiknek tetszett az eredeti, azoknak ajánlom ezt a verziót is megtekintésre. Valamint azoknak még inkább, akik egy bizonyos elem miatt nem akarták megnézni se azt, és emiatt még ezt sem.

Gwener 

Jaj, hát nem biztos, hogy én erről értelmeset tudok írni….
Alattomos és brutális. Egy olyan igazi „levegőt-se-vesz-a-néző” sorozat. Volt egy pengetős OST-ja, ami ha megszólalt, elkezdtem borzongani, mert tudtam, hogy vagy történik vmi döbbenetes, vagy kipotyog egy ősi csontváz vhonnan – vagy így a kettő együtt…. Kiscsaládomra jó párszor a frászt hoztam, mert csak annyit láttak, hogy a számra tapasztott kézzel rémültem meredeket a monitorra :DDDD

❤Seo In Guk❤❤❤❤
❤Jung So Min❤❤

Nagyon szerettem a szereplőket. Mindet. Na jó, SeRang és SangWoo nem annyira vált kedvencé – de el kell ismerni, hogy a színészek tökéletesen adták a szemétláda-døgöt mindkét karakternél, és én inkább sajnáltam őket. A titkártól meg egyenes hideglelést kaptam, akármikor is jelent meg.
spoiler Sosem értem, amikor egy-egy fontosabb szereplő egyszerűen eltűnik. Nem elköltözik, nem meghal, nem megölik – csak úgy eltűnik, bármiféle magyarázat nélkül. MIÉRT? Az még érthető, hogy valakinek dramaturgiailag befejeződik a szerepe a történet szempontjából – de olyan méltatlan így bánni bárkivel, mintha kidobnák őket a kukába :((((

Másik dolog: az utolsó két részben (vagy háromban) teljesen érthetetlenül egészen megváltozott a történet ritmusa. Valahogy elkezdtek kapkodni és fontos dolgokat csak sejtettek – de ugyanakkor meg jött a sok flashback, ami unalmassá tette és csak vitte az időt. A túl sok flashback amúgy sem a kedvencem, egyszerűen nem értem, hogy mire jó…. Egy-egy fontosabb jelenet a megfelelő pillanatban, az még rendben van – de amikor kb fél részeket visszajátszanak csak úgy ….

Mindent összevetve: ez inkább 9 csillag, bár benne lenne a tíz is.
❤Seo In Guk 10!
❤Jung So Min is :D

Fremy18 

spoiler

Már lassan meg sem tudom mondani, hogy mikor néztem Kdrámát, na jó megtudom mondani, tavasszal az About time volt, de azóta nem nagyon néztem sorozatot. Ezért úgy gondoltam ideje lenne nézni egyet és erre eset a választás. Nagyon örültem mikor láttam, hogy kik a főszereplők, mindkettőt imádom! Nagyon tetszett a története nem az a nagyon nyálas volt, hanem volt benne akció is.
Seo In Guk/ Kim Moo Young- olyan sokáig nem tudtam kiigazolódni rajta, hogy az vmi hihetetlen és ez nagyon zavart is.
Jun So Min/ Jo Jin Kang- Ő nagyon megszerettem a Because this is my first life-ban.
Seo Eun Su/ Baek Seung Ah- rettentően sajnáltam mikor eltávozott,viszont amennyire gazdag volt annyira buta is. Nem értem miért nem volt jó neki azaz élet amije volt? Értem én, hogy érzelem mentes, de annyi mindent megúszhatott volna..
Ő és az a népművészeti cserépedény Titkár… hogy út mennyire utálom.. de komolyan… volt már szerencsém pár kdrámához és benne irritáló szereplőhöz, de most Ő mindent visz.

És a vége.. ha rágondolok akkor még most is könnybe lábad a szemem , hogy hogy érhetet így véget.. volt pár kdrámához szerencsém az elmúlt 2-3 évben és ez magasul ütötte nálam azt a kategóriát, hogy „szuper sorozatok, extra rossz befejezéssel”.. azt hitte vmi édes kis aranyos befejezés erre HALÁL.. Nem, hogy mutatták volna, hogy valahogy sikerül lecsukni a kö**ög titkárt, nem Ő simán megússza.. meg is érdemelte mindkettő a halált a Woo Sang és a b**i nővére Se Ran

Meg nehezükre esett volna plusz egy rész? Nem, nem hiszem.. Csak, hogy szépen lezárjanak mindent..


Hasonló filmek címkék alapján