A három testőr (1993) 122

The Three Musketeers
105' · amerikai, angol, osztrák · akció, kaland, vígjáték 12

XIII. Lajos uralkodása idején a rendszeresen verekedésbe keveredő d'Artagnan összebarátkozik a három legendás muskétással, Athosszal, Porthosszal és Aramisszal. A négy elszánt férfi hamarosan nagy feladatot kap: meg kell hiúsítaniuk azt az áruló összeesküvést, amelyet Richelieu, a cinkostársa,… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

Chris O'DonnellD'Artagnan
Kiefer SutherlandAthos
Charlie SheenAramis
Oliver PlattPorthos
Tim CurryRichelieu bíboros
Rebecca De MornayD'Winter grófné
Michael WincottRochefort
Gabrielle AnwarAnna királyné
Hugh O'ConorLajos király
Julie DelpyConstance

Kedvencelte 23

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Ancsúr 

A három testőr filmek közül ez a kedvenc feldolgozásom. A színészeket itt találták el a legjobban, és a történet is itt van a legjobban kidolgozva. Bár még nem olvastam a könyvet, de gyanítom, hogy a 2011-es változat még a nyomába sem érhet az eredeti történetnek. Azt nem is nagyon szerettem.

Kemiviki 

Ez a kedvenc Három testőr feldolgozásom. Jók a karakterek, nagyon jó volt a szereposztás is, a kosztümök is tetszettek.
S valamiért ha Charlie Sheen filmet kérdeznek csak ez az egy jut eszembe mindig XD

Zakuro 

Nem csillagozom – fogalmam sincs, mennyit kéne adnom. Mint önálló mű, elvonatkoztatva a regénytől, rendben van. Mint feldolgozás viszont pocsék. Annak idején, a regényt frissen befejezve és ezen felspannolva, hatalmas lelkesedéssel vetettem rá magam – ebből aztán akkora pofára esés lett, hogy azt se tudtam hirtelen, mit szóljak. Túl azon, hogy megvan a három testőr (plusz ÁFA) és a többi szereplő, semmiben sem hasonlít, még elvétve sem az eredetire. Úgyhogy ha azt mondom, nagyot csalódtam, akkor még finoman fogalmaztam.
Ui.:Rochefort-nál anyukám megjegyezte, hogy pocsék a szinkron; túl mély a kisfiús profiljához. Mikor meghallgattam eredeti nyelven, kiderült, hogy a saját hangja még ennél is mélyebb :DD

Rekuuu663

Az egyik kedvencem a sok-sok feldolgozásból.

Sunshine 

Alapvetően tetszett (és nem értem hogy maradt ez ki eddig). Még mindig a BBC-s sorozat és A vasálarcos a kedvencem, de ez is jó volt. Viszont Milady valahogy… nem t'om, nekem hiányzott belőle valami erő, kisugárzás vagy stílus.


Népszerű idézetek

Richelieu bíboros: Mindenki egyért… és még többen értem.

Ascyra 

Richelieu bíboros: Ne engedje, hogy a fél szeme gátolja a tisztánlátását!

ifmeh

XIII.Lajos: Oda a szabadság ha az erős elnyomja a gyengét.


Hasonló filmek címkék alapján