A Grincs (2018) 444

0 díj · 1 jelölés

A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről.
A Grincs magányosan éldegél barlangjában… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 33

Szereposztás

Benedict CumberbatchGrinch (hang)
Cameron SeelyCindy-Lou Ki (hang)
Rashida JonesDonna Ki (hang)
Kenan ThompsonMr. Brikettbaum (hang)
Angela LansburyMcGerkle polgármester (hang)
Tristan O'HareGroopert (hang)
Ramone HamiltonAxl (hang)
Sam LavagninoOzzy (hang)
Scarlett EstevezIzzy (hang)
Pharrell WilliamsNarrátor

Kedvencelte 83

Várólistára tette 183


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nagyon aranyos kis mese, mindenképp többször nézős :)

MrsCumberbatch 

Rettenetesen imádtam. Nagyon szép az animáció, jók a poénok, Benedict hangja meg annyira kellemes. Szerintem nagyon jó film lett.

Szinkron hiszti Off: spoiler

Na de amúgy a mesére visszatérve: Klasszisokkal jobb mint a Jim Carrey-s változat és ezt nem az elfogultság mondatja velem. Egyszerűen ez az igazság. A látvány, a történet sokkal jobban megvalósítható animációban mint élőszereplős változatban. Sokkal gonoszabb és sokkal szerethetőbb is tud lenni egy figura mint egy személy. Mondjuk Jim a gusztustalan karakter alakításában tökéletes volt, napokig rémálmokat tudott okozni az őrült vigyora. De pont ezért NEM sikerül megkedvelni a végére. Továbbra is egy ellenszenves idegbeteg állat marad aki volt. Utáltam is sokáig a Grincset. Nem is értettem miért kellett neki megbocsájtani. Nem érdemelte meg..

Viszont egy rajzolt karakter akármennyire is rémisztő és kegyetlen az elején a végére tudnak olyan csillogó szemeket és cuki mosolyt rajzolni (és akkor még a gyerek Grincset nem is említettem) hogy azonnal elfelejti az ember hogy bármikor is utálta. Egyszerűen csak cuki és ölelnivaló. És pont. Na és persze ehhez jön még a csodás színész, aki iszonyú jól játszik a hangjával – de ezt már inkább szóba se hozom mert elfogultnak hívnak majd.

Egy szó mint száz: Ez a Grincs változat rajongóvá tett. Elkezdtem vele együtt érezni, szurkoltam neki hogy sikerüljön a terve. Visítottam hogy NEEE amikor belesétált a csapdába.. A végén még zokogtam és csak meg akartam ölelni. Imádtam.

7 hozzászólás
Haspók 

Cukiság a köbön :)
Lenyűgöző látvány, aranyos karakterek, édes kis történet.

Szeszj 

Most olyan Karácsonyi hangulatom van, pedig még messze van Karácsony! :D Na de mindegy is, nekem nagyon tetszett. Pedig az elején azt gondoltam hogy ez nem lesz olyan jó de mégis nagyon édes lett. A 2000-s Grincs-t persze számomra nem múlja felül, nagyon szeretem azt de szerintem ez is jó lett. Olyan kis cuki, meg szerethető, igaz hogy sok klisé van benne de engem egyáltalán nem zavar, szerintem meg egy szép mondanivalója van. ^-^
Annyira szeretem Grincset, ebben is úgy megszeretem, meg Max-t. Hogy lehet ilyen aranyos barátság köztük, olyan jó látni. Meg Fred közötti barátság is agyon aranyos volt.
Na jó az egész mese aranyos, jót tett a lelkemnek. ^-^
Biztos hogy Karácsonykor kötelező lesz megnézni! :D
https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás
Törpillaa 

Ez vicces volt, és aranyos is nekem tetszett. Szórakoztató volt, bírtam Grincset vicces egy figura, és Max is annyira cuki kiskutya. :-D Még Cindy-Lou is, és a többi gyerek is aranyosak voltak. :-D A szereplők is eléggé jók lettek, és a látvány nagyon bejött nekem, még a zenék is. A narrátort is bírtam. :-D Annyira nem vagyok mese rajongó, de ez tetszett. Benedict Cumberbatch tökéletes Grincs volt. :-D

Dombi_Petra 

Nagyon aranyos mese volt, a karácsony igazi csodájával. Szívmelengető volt, ahogy a reménytelenséget lassacskán a remény és a szeretet tüze felmelegítette.
Grincs nagyon cuki volt, meg a gonoszság ellenére is.
Max pedig egy igazi tünemény volt. Rendes, hűséges kutyus, aki mindent megtesz a gazdiáért.

3 hozzászólás
Nihilchan 

Nem is tudom, hány csillagra értékeljem. Aranyos, humoros és kellemesen karácsonyi, de nekem valahogy nem az igazi. Élveztem, miközben néztem, de nem ragadott magával annyira, hogy sokszor újranézős legyen. És csöppet lefárasztott.

orsifabian 

Fogalmam sincs, hogy én ezt a mesét miért nem láttam még, de éppen ideje volt megnézzem. Nagyon aranyosak a karakterek és maga a történet is, azt hiszem, többször nézős lesz :) Lehet, hogy Grincs az elején sokak számára unszimpatikus, de ez mindenképpen megváltozik a történet végére.

1 hozzászólás
ChEebor 

Nagyon cuki, élénk, jól sikerült film lett ez a 2018-as Grincs is, még úgyis, hogy teljesen másképp dolgozza fel a mesét, mint az előző két film. Az elején kicsit féltem, hogy olyan sok új dolog, üresjáratnak tűnő elem volt benne, hogy egy kicsit sok lesz ez a jóból, de a végére hibátlanul összeállt minden. Bár nekem ez a legkevésbé sikerült feldolgozás, mindenképp egy kiváló karácsonyi darab.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

inmydreams 

Grincs (Fredhez): Hát, Mikinek nyóc vót, ez ehette meg a másik hetet…

Anna93 

Donna: Nem, nem panaszkodom, csak dühöngök, az nem ugyanaz.

2 hozzászólás
inmydreams 

Grincs (Maxnek): Keressünk egy szarvast, ami rén!

inmydreams 

Grincs (Maxnek): Nem elég az agy, a testedre is adj!

Nocharity 

Ezennel engedélyezem, hogy megtámadj bárkit, aki csak egyetlen kedves szót is szól hozzánk.

McMurry

Hi-hi-hi-hi azt hiszi barátok vagyunk, höhh

inmydreams 

Grincs (Maxnek és Frednek): Előre bundás barátaim, vár a végzet!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján