Kedvencelte 8

Várólistára tette 91


Kiemelt értékelések

SunflowerSz 

Sajnos úgy néz ki nekem ezek a Sissi-s sorozatok nem jönnek be, a legutóbbi hasonló mondjuk ennél kevésbé tetszett. A hat rész ellenére szerintem unalmas volt, nem nagyon tudott lekötni a történet, lehet, hogy elfogultság is, de valahogy a Romy Schneider-féle filmsorozat nekem a mai napig az etalon – tudom, az meg nyilván túl van romantizálva, de mégis sokkal szerethetőbb és élvezhetőbb, mint ezek a sorozatok. Nem tudom azt mondani, hogy szívesen ajánlom megnézésre, azt sem igazán értem, hogy miért szavaztak arra, hogy legyen második évada a sorozatnak és nem is vagyok benne biztos, hogy azt meg akarnám nézni.

Kontra_Judit 

Nagyon tetszett ez a Sissi verzió. Tele volt ugyebár idegen szereplőkkel, eleinte furcsa volt, de egyre jobban megkedveltem őket. Korhű, Sisi és Ferenc József, a két főszereplőt nagyon eltalálták!

M_Mária

Nagyon tetszett! Jó kis kosztümös sorozat, végig izgalmas. Egy baja van …hogy csak 6 rész :) külön tetszett, hogy ami mostanában divat a kosztümös filmekben, modern, oda nem illő dolgokat is belecsempésznek:) pl. az egyik jelenetben Sissin napszemüveg van :)))
Várom a következő évadot…bár a történelmi tényekkel tisztában vagyunk sajnos…

Ancsúr 

Nem a legrosszabb Sisi-feldolgozás, amit valaha láttam, de magasan a legközépszerűbb. Ennyi erővel bármilyen osztrák uralkodónő életéről szólhatna ez a film, ugyanis semmi olyan mozzanat nem emeli ki a többi feldolgozás közül, ami miatt én egyből Sisire gondolnék.

Raesade 

Elvesztegetett idő. Nincs bajom a fikcióval, csak ne adják el történelminek. Ráadásul unalmas is. A karakterek kétdimenziósak, a kosztümök szörnyűek.

liliom1229 

Az egyik barátnőm hatalmas Sissi fan, többek között ő javasolta, hogy nézzem meg. Ezen kívül valamennyit átvettem a rajongásából, úgyhogy különös élvezettel néztem. Egyszerűen imádtam a sorozatot. Annyira jól vannak kitalálva a karakterek, a történet, a ruhák, teljes mértékben levett a lábamról. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy folytatni fogják, mert már tűkön ülök. *-*


Népszerű idézetek

agnieszka 

Ferenc József: Ma emlékeztettél valamire. Felidézted milyen voltam, mielőtt császár lettem.
Sisi: Milyen voltál azelőtt?
Ferenc József: Élő.

1. évad 1. rész – A világban betöltött hely

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján