A Bourne-ultimátum (Bourne 3.) (2007) 130

The Bourne Ultimatum
112' · amerikai, német · akció, thriller 16

6 díj · 10 jelölés

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig és kideríteni,… [tovább]

angol
angol

Képek 18

Szereposztás

Matt DamonJason Bourne
Julia StilesNicky
David StrathairnNoah Vosen
Scott GlennEzra Kramer
Paddy ConsidineSimon Ross
Édgar RamírezPaz
Albert FinneyDr. Albert Hirsch
Joan AllenPam Landy
Tom GallopTom Cronin
Corey JohnsonWills

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Kriszta

Azért így folyamatosan nézni az összes Bourne-filmet sokkal nagyobb élmény és sokkal érthetőbb, mint régen, mikor csak a filmek megjelenésekor néztem meg az egyes részeket.

TribeBubu 

A sztori szerintem az előző részét is felülmúlta. Ezen kívül minden maradt a megszokott színvonalon. Egyedül az operatőri munka nem tetszett túlzottan. Nálam ez a rángatott kamerakezelés, ami a feszültséget hivatott fokozni, csak szétbarmolja az akciójeleneteket. De akkoriban ez volt a divat az akciófilmeknél. Ez van. Mindenesetre nagyon elégedett vagyok ezzel a résszel is.

Sunshine 

Érezhetően lezárult egy fejezet ezzel a filmmel. Minden, ami az előzőkből nyitva maradt, itt szépen elvarrták és közben hozták a megszokott elemeket is. A visszatérő karaktereknek is örültem, szinte sorozatos hangulatba ringatta az embert.
Jason pedig nagyon lazán spoiler.

LeaIris2001

Azt hiszem, ez a széria nagyon egy síkra épül. Megtudtuk Bourne múltját, hurrá. Erről szólt az egész. Valahogy már nem reménykedem, hogy ez valaha is jobb lesz. :D


Folytatása

Összehasonlítás

Bourne


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján