21 híd (2019) 69

21 Bridges
99' · amerikai, kínai · akció, dráma, thriller, krimi 16

Manhattan szigetén egy félresikerült rablást követően nyolc járőrt holtan találnak. A New York-i rendőrség tapasztalt nyomozóját (Chadwick Boseman) hívják a helyszínre, aki egyből blokádot rendel el, hogy a rendőrgyilkosoknak esélye se legyen elhagyni a szigetet: a Manhattanbe vezető 21 hidat… [tovább]

angol
angol
magyar
magyar

Szereposztás

Chadwick BosemanAndre Davis
Sienna MillerFrankie Burns
Taylor KitschRay
J. K. SimmonsMcKenna kapitány
Stephan JamesMichael
Keith DavidSpencer
Alexander SiddigAdi
Louis CancelmiBush
Victoria CartagenaYolanda
Gary CarrHawk

További szereplők

Várólistára tette 71


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett ez a film. Chadwick Boseman igazi tehetség, már a Fekete Párduc alakítása óta imádom a pasit. :-) ❤ Nagyon hitelesen alakította Andre Davis-t, és tök jó volt ebben a szerepben is látni, mint nyomozó. :-) A sztori izgi, látványos, akciódús krimi, thriller, dráma volt, már az elején rájöttem, hogy az a csaj mellette tuti, hogy sáros valamiképpen, és nem is igazán volt szimpatikus számomra, de azért elég jól játszott Sienna Miller, bár nem sikerült elhitetnie velem, hogy ő is jó kislány… :-D spoiler De azért csak rájött az igazságra Andre. Hiába akarták hátráltatni, és átverni. spoiler Még Michael és Ray se voltak olyan rosszak, és McKenna kapitány sem, bár leginkább Michael-t sajnálom, látszott rajta, hogy ő nem olyan rossz fiú, csak rosszkor volt rossz helyen, nekem az ő karaktere is szimpi volt. De Andre sokkal jobban. :-) spoiler

Rémálom 

„Több rendőrt megöltünk, mint amennyit meg tudok számolni.” – Nyolc. Nyolcig nem tudnak számolni. :D És akkor ezek a nagyon okos gonoszok, sírok.

5 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Sajnos rá kellett jönnöm hogy ez a film nem az én stílusom. Túl nyújtott túl sok drámával. De csodás érzés volt látni Chadwick utolsó (előtti..??!!!) filmjét. Csak miatta megéri megnézni. A karaktere nagyon jól ki van dolgozva és emiatt sem tudok kevesebbet adni a filmre. De ennyit is csak miatta adtam.

StarSpangledGirl 

Alapvetően nem lett volna rossz, de valami valahogy mégsem klappolt, mert nem igazán tudott lekötni. A szereposztás volt az, ami miatt leginkább érdekelt ez a film,de sajnos hiába játszottak jól, a forgatókönyvet így utólag belegondolva annyira pocséknak érzem, hogy arra szavak nincsenek. Egyik szereplőhöz sem tudtam közel kerülni, mert senkinek, még Andrénak a történetszálát sem bontották ki igazán (spoiler), pedig a története ígéretesen indult. A többi szereplő is elég sablonos volt, szinte zéró háttérinformációval (amit kaptunk, annak sem volt sok értelme), ami elég zavaró. Értem én, hogy akciófilm, de azért lehettek volna egy árnyalattal összetettebbek a szereplők. Ennek megfelelően természetesen a történetben megbúvó – valószínűleg az amerikai közönségigény kielégítésére beletett – „a fehér szereplők mind rosszak, a színesbőrű szereplők szinte mind jók”-gondolatmenet sem nyerte el a tetszésemet, sőt, az igazat megvallva kimondottan irritált ez az átlátszó pártosság a készítők részéről. Az egy dolog, hogy a szereplők egyszerűek, mint egy faék, de akkor legalább a történetet csavarjuk meg egy kicsit. Lehet kardoskodni amellett, hogy „de hát a végén igenis van csavar”, ami tulajdonképpen igaz is, de azon is csak a fejemet fogtam. Valahogy azt éreztem, hogy spoiler ez a játékidő kitöltése végett volt benne.
Sajnálom tehát, hogy ennyire nem tetszett ez a film, mert egyébként nem tűnt rossznak. Egyszer azért meg lehet nézni, de nagy dolgokat azért ne várjon tőle az ember.

Kincsanna 

A részletek és a mellékszereplők érdekesebbek voltak, mint a fő történetszál. Főleg Sienna Miller karaktere volt nagyon kiszámítható és unalmas.
Nem bánom, hogy megnéztem, de tuti hogy nem fogom újranézni.

ftamas 

Nem olyan rossz film. Egyszer teljesen nézhető akció krimi.

melcsy21051300 

A krimi nem áll nagyon közzel hozzám filmek terén, de ez kifejezetten nem volt érdekfeszítő. A vége felé már elég elnyújtottnak éreztem és a csavar sem tudott meglepni.

L_Reggie 

Kicsit old school-zsaru filmes beütése van, és nekem ez bejött. Érdekes az alap ötlet, ahogy lezárják az egész szigetet, a zsaruk az idővel küzedenek hogy elkapják a gyilkosokat. A két elköveti rendőrket ölt (nem is keveset) és persze erre mindenki ugrik, senki sem élve akarja elfogni őket. Kivéve persze a főszereplőnket, akinek saját morális iránytűje van, és persze egy idő után rájön hogy nem minden az, aminek látszik. Boseman jól hozza a karaktert, látszódik rajta az elszántság és a motiváltság. J.K. Simmons monológja a film végén pedig erős volt, egy mai napig elég releváns problémára hívja fel a figyelmet.

dora1454 

Nem volt szerintem ez olyan rossz film, hogy 66%-os legyen véleményem szerint. Persze néha túl volt tekerve de azért nekem bejött. A végén pedig, amikor kiderül az igazság. Hát néztem egy nagyon nagyot, az tuti.

Rekaboni 

Kicsit sablonos akció film, de a bőven nézhető kategóriából, egynek mindenképpen elmegy. A nagy csavar nem valami váratlan, előre lehetett látni, de egy délutáni filmezésnek pont megfelel a film.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján