2067 (2020) 37

114' · ausztrál · sci-fi

Egy titokzatos üzenet érkezik a jövőből, ami külön kérte, hogy főszereplőnket küldjék a jövőbe, ezzel pedig megmenekülhet a teljes emberiség és a bolygó is. Senki nem érti az összefüggéseket, legfőképpen Ethan nem, de vállalja a feladatot; másodmagával a távoli jövőbe utazik, de ami ott vár rá,… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Kodi Smit-McPheeEthan Whyte
Ryan KwantenJude
Sana'a ShaikXanthe
Deborah MailmanRegina
Aaron GlenaneRichard Whyte
Rachael WegenerJade

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Ritka rossz film. A látvány egészen tűrhető, főleg ahhoz képest, mekkora „zs-kategória” az egész. A dialógusok szintje olyan, mint ha a Családi-gyanú-titkok-árnyékában egy részét nézné az ember. A színészek pocsékok. És nem csak rossz, de hosszú is.

csokidani 

A látvány pompás, nagyon szép (főleg „B” szinten), nem lehet rá panasz. De minden más valami borzasztó. A színészek nagyon rosszak, a dialógusok kidolgozatlanok. Az egész film, úgy ahogy van nagyon gyenge, ezáltal untató és egyben fárasztó. Kár hogy ehhez a látványhoz nem találtak tehetségesebb rendezőt és színészeket.
Sci-fi rajongóknak sem ajánlanám megnézésre, mert tényleg nagyon gyengus (és ráadásul hosszú) mozi :(

Saori 

Annyira nem vagyok olyan, akit meghat egy film mondanivalója. Nem ezért nézek filmeket. Ez valakinek biztos nagyon sokatmondó meg mittudomén, de nekem annyira klisés volt. Biztos túl sok filmet láttam már. :D Ah, igazából ez az időutazós szál volt a legérdekesebb (hiszen ezért érdekelt a film is), de az is annyira lassan haladt és olyan felesleges „fordulatok” voltak benne, hogy ellaposult az egész. Azon kaptam magam, hogy elgondolkoztam, vajon hogy sikerült erdősíteni mindent stb., ami NEM érdekelt a filmből. Még az is izgalmasabb volt, hogy milyen az élet oxigén nélkül. Ebből egy nagyon érdekes filmet lehetne összehozni fölösleges logikai ugrások nélkül. spoiler Ah, nagyon gyenge sajnos, pedig van benne potenciál…

Drucocu

Az alapkoncepció nagyon jó lett volna. De az egészet elrontotta, hogy minden percben bőgött valaki valamin. Nem értem, hogy miért gondolják, hogy az eltúlzott tragédia a film minden percében szórakoztató. Viszont örülnék neki, ha ugyanezzel az alapsztorival valaki csinálna egy másik, sokkal jobb filmet. Szívesen megnézném.

Masni 

Az alapsztori nagyon tetszett. Időutazás, kihalófélben lévő emberiség, oxigénhiány. A látvány jó. De nulla színészi játék. Úgy ahogy van fárasztó az egész.

otaksa

Elgondolkodtató. Határozottan felnőtteknek való, olyannak, aki tovább lát a film gyengeségein.

zzzizzzi

Egy sci-fitől elvárom, h ki legyen találva, okos legyen. Ez nem volt… A fő hiszti nevetsègesnek hatott, úgy èreztem èn dogom fejbe lőni a főszereplőt. A csontváz múltba kerülèsènek módja el lett felejtve. A vègkifejlet nevetsègesen optimista vonala nonszensz.

Bakó_Zoltán

Nem popcorn sci-fi!

Tudtam, hogy nem akció-sci-fit látok majd. Ennek kifejezetten örültem! Jobban szeretem, ha van mondanivaló és/vagy történet, de legalább elgondolkodtat a film. Kevés szereplős, néhány helyszínes „kamaradarab” – szinte már színpadra kívánkozik :)

Ps.: A rendező neve helyesen: Seth Larney


Hasonló filmek címkék alapján