101 kiskutya (101 kiskutya 1.) (1996) 167

101 Dalmatians
103' · amerikai · kaland, vígjáték 0

0 díj · 1 jelölés

Roger és Anita a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan tizenöt pöttyös kiskutyával gyarapítják a családjukat. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász szemet vet a jószágokra, és… [tovább]

angol

Képek 14

Szereposztás

Glenn CloseSzörnyella De Frász
Jeff DanielsRoger
Joely RichardsonAnita
Hugh LaurieJasper
Mark WilliamsHorace
Hugh FraserFrederick
Hirdetés

Kedvencelte 23

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Törpilla 

Imádom, imádom gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence. Imádom ezt a filmet, olyan cuki, aranyos, vicces nagyon sokat lehet rajta nevetni. :-) ❤

Zohannna

Oda voltam ezért a filmért régen. Kisgyerekként majd meghaltunk a röhögéstől, amikor néztük. Most már nem tartom annyira viccesnek, inkább fáj…

Kemiviki 

Nekem ez picivel jobban tetszett mint a második rész. El lehet szórakozni a két lökött ökörségein, meg a tortás jeleneten :)

Beriniki

Kedvencem volt a mese, így egyértelmű volt, hogy a film is az lesz. Szerintem már rongyosra néztem a kazettát (mert igen, nekem még kazettán is megvan….), annyiszor játszottam le :)
Egyetlen szomorúságom az volt, hogy a mesével ellentétben itt az állatok nem beszélnek (mily meglepő :D ), de Jasper és Horace hülyeségei, valamint Szörnyella De Frász ellensúlyozza azt!

Zajec 

Régen se szerettem, most is csak azért néztem meg, mert vizsgaidőszak van, és 101 csaholó eb a tv-ben érdekesebb, mint Bizánc a Palailogosz korban.
Amúgy netto parasztság egy kiskutyát Pisisnek hívni. Mr. Weasley és Dr. House viszont odatettek.

Pennmenelien

Jól sikerült feldolgozás, Szörnyella jelmezei döbbenetesen jók, a kutyák cukik, bár Jeff Daniels nekem nem Roger (túlságosan a rajzfilmhez hasonlítom).

monyesz 

Természetesen tíz csillag. Nem tudom nem szeretni a dalmatákat. Aaannyiraaa cukik! :)

Andro 

A Disney mese szánalmas, élőszereplős, modernizált változata. Végigszenvedtem anno. Elég is volt egyszer.


Folytatása

Összehasonlítás

101 kiskutya


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján