TV-sorozatok zóna

csak_valaki
TV-sorozatok

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy valahol a Gyilkos elmék sorozatot meglehet-e találni magyarul?Sorozatbaráton kívűl talán, mert oda nem enged belépni
de aki esetleg tudna segíteni abban azt is megkoszonnem.

Kapcsolódó filmek: Gyilkos elmék (2005–)

Gyilkos elmék (2005–)

6 hozzászólás
Üstökös
TV-sorozatok

Sziasztok!
Előre is elnézést, ha rossz zónába írnék. Olyan alkalmazást keresek, amin bejelölhetem, milyen sorozatokat nézek, és jelez, ha új epizódja van. Tudtok ilyenről, melyik a legjobb? Köszi!

8 hozzászólás
negoti
TV-sorozatok

június 21-én, pénteken, elkezdi vetíteni az RTL spike, nagyon jó, izgalmas, nyomozós, angol sorozat! Talán nem lesz olyan vészes a szinkron. :-)
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: A becsület védelmében (2012–)

A becsület védelmében (2012–)

Hirdetés
Krenai 
TV-sorozatok

Michael Schur bejelentette, hogy a következő évad lesz The Good Place utolsó évada. :(
Szomorú, de ha tényleg így tervezte és ezt tartja a megfelelő időpontnak, hogy vége legyen, akkor legyen, így jó döntésnek hangzik, és majd megemésztem lassan… :)

Kapcsolódó filmek: The Good Place (2016–)

The Good Place (2016–)

Kapcsolódó művészek: Michael Schur

5 hozzászólás
Novecento
TV-sorozatok

A Trónok harcával kapcsolatos reakciókat olvasva felmerült bennem egy kérdés. Kíváncsi lennék, nektek mi volt az a sorozat (ha volt), aminek a befejezésével maradéktalanul elégedettek voltatok?
Csak címeket írjatok, hogy ne legyen semmi spoiler, de többet is lehet.

Részemről egyébként a Született feleségek ilyen.

20 hozzászólás
crissy
TV-sorozatok

I MÁ DOM A hivatalt :D esküszöm, nem tudok vele betelni. Olyan jó döntés volt ez a sorozat, amikor a párommal gondolkodtunk azon, hogy mit nézzünk… És alig várom, jöjjön haza a párom, hogy folytassuk.
Az a szomorú, hogy olvastam róla egy spoilert egy értékelésben, ami lehet, hogy már nem tekinthető spoilernek mert már rég vége a sorozatnak, de engem egy kicsit meglepett, mert eddig nem voltam tisztában a sorozattal, se a szereplőivel, csak tudtam, hogy van, és ismertem Michaelt a róla szóló mémekből. Mondjuk el is szomorított a spoiler, de hát na. Nem olvasok ezentúl hosszú értékeléseket. :D

Kapcsolódó filmek: A hivatal (2005–2013)

A hivatal (2005–2013)

4 hozzászólás