TV-sorozatok zóna

viky0222 
TV-sorozatok

Berendelték a This Is Us 2. és 3. (!!) évadát is!!
El nem tudom mondani, mennyire boldoggá tett így reggel:D

Kapcsolódó filmek: This is Us (2016–)

This is Us (2016–)

Almost_Zed 
TV-sorozatok

A 12 év rabszolgasággal Oscar-díjat bezsebelő John Ridley és az egyre nagyobb babérokra törő Idris Elba (Drót, Luther, Prometheus) közös projektje a Guerrilla, amelyet a briteknél a Sky Atlantic, Amerikában a Showtime karolt fel. A hat részben feldolgozott sztori a hetvenes évek Londonjának politikailag heves klímájában játszódik, ahol a feketék jogaiért küzdő illegális csapat egyre radikálisabb eszközökhöz folyamodik a cél érdekében.
Start: április 16.
https://youtu.be/M1-tP_3dDrc

Sztavrogin 
TV-sorozatok

Ha már úgyis most van a szezonja az év végi értékeléseknek (innen kivételesen az összeset láttam, és bár egész biztos nem az nyer, amire én szavaztam, szerintem egy elég erős mezőnyt dobtak össze: http://www.sorozatjunkie.hu/2017/01/04/jaws-2016-legjobb-40-perces-sorozat/ ): szerintetek melyik volt 2016-ban a legjobb sorozatos évad, legjobb új sorozat, legkellemesebb meglepetés, legjobb alakítás…? Ilyesmik. :-) Hátha találok valamit, ami nekem kimaradt, pedig látnom kellett volna. :-)

12 hozzászólás
linaa18 
TV-sorozatok

Nem mondjátok komolyan! Jesszusom… és L… brrr… még 2010 környékén hallottam az utolsó hírt erről, de azt hittem letettek erről, ráadásul elhagyja a sztori Japánt a cast, alapján.

Kapcsolódó filmek: Death Note (2017–)

9 hozzászólás
Hirdetés
A_mozis 
TV-sorozatok

Megérkezett Az ördögűző sorozat szinkronos előzetese

https://youtu.be/jj9XybE02_c

Sztavrogin 
TV-sorozatok

Az, hogy Brit Marling és Zal Batmanglij összedobtak egy sorozatot a Netflixnek, nekem már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy elkezdjem nézni, de ez a trailer még nagyon hangulatos is lett:

https://www.youtube.com/watch?v=DvHJtez2IlY

Kapcsolódó filmek: The OA (2016–)

The OA (2016–)

Kapcsolódó művészek: Brit Marling · Zal Batmanglij

Kija
TV-sorozatok

Habár a 2. évad még messze van, viszont ez a Christmas Special is elég jól néz ki. Mondjuk 1,5 éve várok a folytatásra, szóval kb. mindennek örülök, aminek köze van a sorozathoz. :,D
https://www.youtube.com/watch?v=h7JTJzb6ybQ

Kapcsolódó filmek: Sense8 (2015–)

Sense8 (2015–)