TV-sorozatok zóna

Victorious 
TV-sorozatok

Háát.. oké, hogy azt mondják, hogy folytatják, de így mégsem lesz ugyanaz :/
https://www.gamestar.hu/masvilag/justin-roiland-nelkul-…

Kapcsolódó filmek: Rick és Morty (2013–)

Rick és Morty (2013–)

Kapcsolódó művészek: Justin Roiland

skorpiovadasz 
TV-sorozatok

A Mandalóri: 3. évad – előzetes #2

https://youtu.be/QzEo4GcURvE

Megérkezett #AMandalóri 3. évadának új előzetese! Disney+-premier: 2023. március 1.

Kapcsolódó filmek: A mandalóri (2019–)

A mandalóri (2019–)

domonyigézengúz 
TV-sorozatok

15 SOROZAT, amit nagyon VÁRUNK 2023-ban

Jövőre is számos sorozatra számíthatunk, amelyek között lesznek nagy visszatérők és ígéretes újoncok is. Ezekből szedtük össze most a legérdekesebbeket.

https://youtu.be/HMNjCYKSyrQ

Maki_the_Cat
TV-sorozatok

Sziasztok!
Nem tudom, jó zónába írok e ezzel kapcsolatban. 12 éves lány vagyok, és nemrég csatlakoztam @blackbeakwitch legújabb kihívásához, ami miatt megkell néznem 30 sorozatot. Nincs Netflixünk, csak Hbo Maxunk, ott meg kevés sorozat van, amely nekem jó lenne, így tudnátok olyan sorozatokat ajánlani, amelyek jók egy 12 éves lánynak? Olyanokat kérek, amik jobbmintatv-n fent vannak (~mint említettem, nekem való hbo maxos sorozatokból kevés van.~). És légyszi ne disneys, meg nickelodeonos sorozatokat írjatok, mert azok elég ratyik.
Előre is köszönöm az ajánlásokat, és boldog újévet!

12 hozzászólás
Roboraptor
TV-sorozatok

A sorozatok végeláthatatlan folyamama 2022-ben sem kezdett apadni, a streaming szolgáltatók minden gazdasági viszontagságuk ellenére is ontották magukból a tartalmakat. Mint mindig, az idei felhozatalból is lehetetlen volt mindent látni, még ha csak a legnagyobb nyilvánosságot elérő szériák is próbáljuk nyomonkövetni. Ennek ellenére mindenki könnyen megtalálhatta saját személyes kedvencét a kínálatból, így a Roboraptor szerkesztősége sem tétlenkedett, hogy ismét összegyűjtsük az év számunkra legemlékezetesebb darabjait. Leköszönő közönségkedvencek, mindent letaroló fantasy, jól bejáratott brandek, magyargyártás, meglepetés sci-fi és persze képregényfeldolgozás is akad a Roboraptor 2022-es sorozatkedvencei között.

Lista: https://www.roboraptor.hu/2022/12/31/a-roboraptor-kedve…

Kritizátor 
TV-sorozatok

A Wednesday műfajilag egy dramedy, egy dark fantasy, és egy krimisorozat egyben, némi coming of age-dzsel megspékelve. A Vermont állambeli Nevermore Akadémián járunk, ami a kitaszítottak iskolája, és ahol a vérfarkasok, szirének és vámpírok külön klikkeket alkotnak.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/udvozlet-a-sotet-roxfortban-w…

Kapcsolódó filmek: Wednesday (2022–)

Wednesday (2022–)

Kapcsolódó művészek: Tim Burton · Catherine Zeta-Jones · Luis Guzmán · Jenna Ortega

Kritizátor 
TV-sorozatok

A holdra szállás meg sem történt, Kennedy elnököt az amerikai kormány gyilkoltatta meg, a repülők kondenzcsíkjában lévő kémiai anyagokkal mérgezik az emberiséget, a világot pedig gyíkemberek, illuminátusok és más titkos társaságok irányítják a háttérből: mindenki találkozott már a felsoroltakhoz hasonló, az egészen hihetőtől a minden valóságalapot nélkülözőig terjedő összeesküvés-elméletekkel.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/ez-egy-osszeeskuves44-inside-…

Kapcsolódó filmek: Konspirációs korporáció (2021–2021)

Konspirációs korporáció (2021–2021)

Kritizátor 
TV-sorozatok

A sorozat egyik legnagyobb erénye mindig is a világ volt, amit a közönség elé tárt. Ugyanígy a harmadik évadra már talán nem tud annyi újdonságot felmutatni, legfeljebb csak annyit, hogy a vakok miként reagálnak a puskaporra és az abból készült fegyverekre. Azonban ez a posztapokaliptikus világ még mindig kellően érdekes és izgalmas tud lenni, szóval valahol nagy kár érte, hogy ennyivel lezárják. Habár az is igaz, hogy ebben a történetben már nem nagyon volt/van érdemben valami sok. Noha szerintem egy-két évadot még talán ki lehetett volna hozni belőle.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/latni-kell-a-veget-see-befeje…

Kapcsolódó filmek: See (2019–2022)

See (2019–2022)

Kapcsolódó művészek: Jason Momoa

Kritizátor 
TV-sorozatok

A történet jelenlegi állása szerint Terry Silver (Thomas Ian Griffith) miután koholt vádak alapján börtönbe jutatta egykori társát és barátját John Kresse-t (Martin Kove) átvette a Cobra Kai irányítását és látványos terjeszkedésbe kezdett. Ezt persze Daniel (Ralph Macchio) nem nézi jó szemmel és segítségül hívja egykori riválisából lett barátját Chozen-t (Yuji Okumoto), hogy megakadályozzák Silver tervét. Eközben Johnny Lawrence (William Zabka) az apja után kutató Miguel (Xolo Mariduena) nyomába ered fia Roby (Tanner Buchanan) társaságában. Ennél részletesebben már spoileres lenne belemenni a dolgokba, mert a történet minden kliséje és kiszámíthatósága ellenére azért helyenként tartalmaz érdekes fordulatokat.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/karate-sport-netflix-cobra-ka…

Kapcsolódó filmek: Cobra Kai (2018–)

Cobra Kai (2018–)