Zene és szöveg (2007) 259

Music and Lyrics
96' · amerikai · romantikus, vígjáték

Alex Fletcher divatjamúlt rocksztár, akit egy szeszélyes ifjú sztárocska közös duettre kér fel. Alex rendkívül kínos helyzetbe kerül, amikor rádöbben, hogy képtelen megírni a közös dalt. Már csak a csoda segíthet rajta. És úgy tűnik, szerencséje van, Sophie-nak, a nagyszájú bejárónőnek ugyanis… [tovább]

angol
angol

Képek 7

Szereposztás

Hugh GrantAlex Fletcher
Drew BarrymoreSophie Fisher
Matthew MorrisonRay
Scott PorterColin Thompson
Daniel Stewart ShermanWilly
Brad GarrettChris Riley
Aasif MandviKhan
Haley BennettCora Corman
Kristen JohnstonRhonda
Jason AntoonGreg Antonsky

További szereplők

Kedvencelte 42

Várólistára tette 91


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ezen végig nevettem. Olyan vicces, cuki, szórakoztató volt, egy könnyű laza limonádé. Jó volt megnézni. Sosem voltam oda Hugh Grant-ért túl nyálas, de Drew Barrymore-el tökéletes páros voltak. Ez a film inkább viccesen humoros volt, és nem olyan túl sok romantikus része volt. A zenéket nagyon bírtam. :-D

2 hozzászólás
Pnikolett

Aranyos film volt és sokat nevettem rajta. :D Hugh Grant a kis romantikus gagyi filmek színésze,de én szeretem a karakterét (hát igen mert főképp 1 sémára van húzva az ő karaktere,minden filmben ugyanolyan :D )

Zsófia 

Aranyos vígjáték, fenomenális humorral. Ahogy kiparodizálják a 80-as évek stílusát, a 30 évvel korábbi fiúbanda-tagság hátulütőit és ahogy a két szereplő egymás felé bukdácsol, egy nagyon jó hangulatú esti filmet eredményez. A zenéje önmagában is megállná a helyét, persze filmmel együtt az igazi. A Szerelemre hangszerelve a zeneszerzős-romantikus műfajban már elvitte a dobogót, de örülök, hogy ezt is láthattam. :)

Sister 

Többszörnézős, kellemes és kedves romkom. :) Szerintem az igényesebb fajta, ráadásul ritka jó zenékkel. Én nagyon szeretem, bár nem ez a kedvencem Hugh Granttől. Mindenesetre Hugh & Drew jó páros, máskor is összeereszthették volna őket. :)

Izolda

Cuki romantikus film. A 10 csillag annak a sírvaröhögős első 10 percnek szól.

Lilla99 

Egyszer nézős könnyed kis romantikus vígjáték. Igazából az, amit a leírás alapján kapunk. Semmi meglepetés nincs benne, mégis a könnyedségével jó kis kikapcsolódást nyújt a film. A dal nagyon fülbe mászó. Sokáig dúdoltam még a megnézés után is. A humora is rendben van, főleg a legeleje. Aztán amikor még a legvégére is benyomták akkor is rám tört a röhögőgörcs. Emellett persze a film további része alatt is jókat lehet mosolyogni. Drew Barrymore és Hugh Grant nagyon jó kis párost alkot a filmben. Nem mondom, hogy többször nézős lesz a számomra, viszont egyszer teljesen jó volt.

meseanyu

Imádtam. A zenéjét is, a színészeket is, nekem ilyen egy tökéletes romkom. Kár, hogy egyre kevesebb ilyet csinálnak.

carragher 

A szerelmi szál gyenge de a zeneipar kifigurázása miatt tök jó lett.

Zonyika

nagyon sokáig azért nem néztem meg ezt a filmet, mert Hugh Grant.
nagyon jól is tettem, tegnap megtörtem, merthát most ilyen zeneírós témákban voltam.
nagyon nem tetszik, hogy Hugh Grant mindig azt a karaktert játssza, hogy hát ő azért olyan szerencsétlen, mert férfi. fujj.

H_Anita

Na jó, nem tudom, hogy ez tényleg ilyen jó volt-e, vagy csak most kellett pont ez a film nagyon nekem, de most tökéletes volt. :D


Népszerű idézetek

jancsibohi 

– Ezek igazán megható szavak, különösen egy szűk nacis ürgétől!
– Felnyomja a szívembe a vért.

Keikorca

Micsoda hülyeség! Nem leszel érettebb Floridában, csak ha narancs vagy!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján