Zene és szöveg (2007) 314

Music and Lyrics
96' · amerikai · romantikus, vígjáték

Alex Fletcher divatjamúlt rocksztár, akit egy szeszélyes ifjú sztárocska közös duettre kér fel. Alex rendkívül kínos helyzetbe kerül, amikor rádöbben, hogy képtelen megírni a közös dalt. Már csak a csoda segíthet rajta. És úgy tűnik, szerencséje van, Sophie-nak, a nagyszájú bejárónőnek ugyanis… [tovább]

angol
angol

Képek 7

Szereposztás

Hugh GrantAlex Fletcher
Drew BarrymoreSophie Fisher
Matthew MorrisonRay
Scott PorterColin Thompson
Daniel Stewart ShermanWilly
Brad GarrettChris Riley
Aasif MandviKhan
Haley BennettCora Corman
Kristen JohnstonRhonda
Jason AntoonGreg Antonsky

További szereplők

Kedvencelte 52

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ezen végig nevettem. Olyan vicces, cuki, szórakoztató volt, egy könnyű laza limonádé. Jó volt megnézni. Sosem voltam oda Hugh Grant-ért túl nyálas, de Drew Barrymore-el tökéletes páros voltak. Ez a film inkább viccesen humoros volt, és nem olyan túl sok romantikus része volt. A zenéket nagyon bírtam. :-D

2 hozzászólás
ellamuci 

Ez a film, nekem kimaradt. Cuki, nem nyálas, romantikus film. Tetszett. Hugh Grant és Drew Barrymore nagyon jó páros alkotnak.

Pnikolett

Aranyos film volt és sokat nevettem rajta. :D Hugh Grant a kis romantikus gagyi filmek színésze,de én szeretem a karakterét (hát igen mert főképp 1 sémára van húzva az ő karaktere,minden filmben ugyanolyan :D )

Zsófia

Aranyos vígjáték, fenomenális humorral. Ahogy kiparodizálják a 80-as évek stílusát, a 30 évvel korábbi fiúbanda-tagság hátulütőit és ahogy a két szereplő egymás felé bukdácsol, egy nagyon jó hangulatú esti filmet eredményez. A zenéje önmagában is megállná a helyét, persze filmmel együtt az igazi. A Szerelemre hangszerelve a zeneszerzős-romantikus műfajban már elvitte a dobogót, de örülök, hogy ezt is láthattam. :)

Sister

Többszörnézős, kellemes és kedves romkom. :) Szerintem az igényesebb fajta, ráadásul ritka jó zenékkel. Én nagyon szeretem, bár nem ez a kedvencem Hugh Granttől. Mindenesetre Hugh & Drew jó páros, máskor is összeereszthették volna őket. :)

SunflowerSz 

Ez a film eddig kimaradt nekem, pedig sokkal aranyosabb volt, mint amire számítottam. Hangulatos volt a zenékkel együtt, közben meg humoros is volt. Szerintem elég jó kikapcsolódást nyújtott és mivel nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog kellemesen csalódtam is.

Izolda 

Cuki romantikus film. A 10 csillag annak a sírvaröhögős első 10 percnek szól.

Valcsa

Számomra ez az egyik legeslegjobb romantikus film a világon. :) Aranyos, vicces és a zenéit imádtam (Alex és Cora dalait is, még a régi Pop! dalokat is :D). Milliószor láttam már és még legalább ugyanennyiszer képes lennék megnézni, akármikor… :D

Lilla99

Egyszer nézős könnyed kis romantikus vígjáték. Igazából az, amit a leírás alapján kapunk. Semmi meglepetés nincs benne, mégis a könnyedségével jó kis kikapcsolódást nyújt a film. A dal nagyon fülbe mászó. Sokáig dúdoltam még a megnézés után is. A humora is rendben van, főleg a legeleje. Aztán amikor még a legvégére is benyomták akkor is rám tört a röhögőgörcs. Emellett persze a film további része alatt is jókat lehet mosolyogni. Drew Barrymore és Hugh Grant nagyon jó kis párost alkot a filmben. Nem mondom, hogy többször nézős lesz a számomra, viszont egyszer teljesen jó volt.

Klitty

A történet abszolút kiszámítható, a színészek nem nyújtanak semmi maradandót és egyébként az egész film teljesen átlagos. A karaktereket nem kedveltem meg különösebben, ahogy a színészeket sem, de kifejezetten rosszat sem tudnék mondani a filmről. Ez nálam a „csak fél füllel odafigyelve is pont jó” kategória, nyugodtan lehet közben mást csinálni, a film akkor is aranyos lesz.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Keikorca 

Micsoda hülyeség! Nem leszel érettebb Floridában, csak ha narancs vagy!

jancsibohi 

– Ezek igazán megható szavak, különösen egy szűk nacis ürgétől!
– Felnyomja a szívembe a vért.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján