Wonderfalls (2004–2004) 12

A történet szerint huszonéves főhősnőnk, Jaye Tyler eladó a Niagara vízesés egyik szuvenírboltjában. Igazi vagány csaj, független, öntörvényű, cinikus, nyelve, akár a kés. Utálja a munkáját, épp ezért élményszámba megy, amikor a vevőkkel társalog. Egy teljesen átlagos munkanapon egyszer csak… [tovább]

Szereposztás

Caroline DhavernasJaye Tyler
Katie FinneranSharon Tyler
Tyron LeitsoEric Gotts
William SadlerDarrin Tyler
Diana ScarwidKaren Tyler
Lee PaceAaron Tyler
Tracie ThomsMahandra McGinty
Neil GraystonAlec
Gabriel HoganThomas

Kedvencelte 4

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Sydney 

Az emlékeim alaposan megtréfáltak ennél a sorozatnál. Igaz már nagyon régen láttam először, és a fontosabb eseményeken kívül néha olyan érzésem van, mintha soha nem láttam volna, úgy emlékeztem, hogy sokkal jobban tetszett. Kedves sorozat, szuper az alapötlet és már anno is Lee Pace volt az elsődleges oka, hogy megnéztem.
Ami kisebb sokként ért, hogy Jaye mennyire hihetetlenül idegesítő, néha rettenetesen bosszant, hogy ugyanazokat köröket futjuk minden második részben, holott összesen csak 13 van…

LucaWolf

Az alapötlet remek, a karakterek szerethetőek (bár a főszereplőt leszámítva elég egysíkúak), és a színészekre sem lehet panasz. Az elején ugyan hullámzott a színvonal, de aztán valahol az évad közepe körül végre rájött a sorozat, hogy mi is akar ő lenni, onnantól csak egyre élvezetesebbek lettek az epizódok. Tetszett Jaye karakterfejlődése, a véletlenek őrült dominója, és hogy a „küldetéseknek” lassacskán egyre nagyobb súlya lett, miközben azért végig megőrizte a sorozat a sajátos humorát is.

Hogy a korai kaszával mennyit vesztett a világ, nem tudom. Abban a sztoriban nem volt több, hogy Jaye kap egy teljesen érthetetlen, kontextus nélküli félmondatot egy állatkától, aztán jól félreérti, majd végül mégis rájön, mit kell tennie. Lehet, hogy képesek lettek volna változtatni a formulán és valami még jobbat kihozni a történetből, ezt már valószínűleg soha nem tudjuk meg. Az viszont biztos, hogy ez a 13 epizód nagyon aranyos, szórakoztató és a maga egyszerűségében talán tanulságos is – érdemes megnézni.


Népszerű idézetek

LucaWolf

I was fine when existence had no meaning. Meaninglessness in a universe that has no meaning – that I get. But meaninglessness in a universe with meaning? What does that mean?

LucaWolf

I know when you're careless it's not because you don't care.

LucaWolf

Eric: So, did you defy the chicken?
Jaye: Aha…
Eric: And how did that work out for you?
Jaye: I think I may have killed a man.

LucaWolf

Bianca: I… can't get a job 'cause I have a st… a st…
Jaye: STD?
Bianca: A stutter.

LucaWolf

Jaye: Wouldn't it help if she got re-baptized?
Father: It's holy water, not magic water.
Jaye: What's the difference?

LucaWolf

I don't do exorcisms. They're violent, dangerous and… stupid.

LucaWolf

Aaron: There's something out there and it's laughing at us.
Darrin: Do you really think your sister's special lunch is an appropriate place for an existential crisis?
Aaron: It's not an existential crisis.
Karin: You're studying religion, for God's sake. You're bound to have one sooner or later.

LucaWolf

I'm Sharon Tyler. I'm an attorney and I fully understand the magnitude of what's happened here. Review the tape. You will see that I'm not on it. Now excuse me, I have someplace to be.

LucaWolf

Jaye: An authentic Satsuma totem shouldn't be speaking English.
Totem Mole: I'm not authentic. They put me here for the tourists.


Hasonló filmek címkék alapján