Who Am I – Egy rendszer sincs biztonságban (2014) 67

Who Am I: No System Is Safe · Who Am I - Kein System ist sicher
102' · német · sci-fi, dráma, thriller, krimi, rejtély 16

Benjamin Engel tehetséges hacker, aki számítógépével igen sokat el tud érni, de a valós kapcsolatai mind rosszul sikerülnek. Amikor számítógép-kalózkodás miatt elítélik 50 óra közmunkára, megismerkedik a karizmatikus Max-szel, aki szintén a digitális világban érzi otthon magát. Vele és… [tovább]

német · magyar

Képek 6

Szereposztás

Tom SchillingBenjamin
Elyas M'BarekMax
Wotan Wilke MöhringStephan
Antoine Monot Jr.Paul
Hannah HerzsprungMarie
Stephan KampwirthMartin Bohmer
Trine DyrholmHanne Lindberg
Leopold HornungOskar
Katharina MatzHilde Engel
Leonard CarowMRX

Kedvencelte 12

Várólistára tette 102


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog, mondjuk az eleje számomra lassan indult be de utána már sokkal érdekesebb lett és izgalmas. A végén a csavar nem semmi, nem gondoltam volna.
A színészek nagyon jók, kedvencem Elyas M'Barek ,imádom a pasit de Tom Schilling is zseniális volt.
Igazából egy jó film volt számomra! :))

Rekaboni 

Wow erre nem számítottam, rég láttam ekkora csavart film végén. Pörgős volt, a karakterek is jók, tetszettek a trükkök és a Darknet jelenteket nagyon eltalálták.

Coralie 

Hűű, amindenit! Ez ám az igazi mindf..k film! O.O
Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyire csavaros sztorit. Szeretem az ilyet nagyon! :) Érdemes megnézni. Tom Schilling nagyon jól játszotta a szerepét.

csartak

Német hackerfilm. Izgi pörgős, érdemes megnézni annak, aki szereti tech-trillereket. A Darknetes jelenetek tetszettek, jól fest az a világ. Jó volt a csavar a végén.

Emerson 

Mindenki jött ezzel a hú de csavaros-meg-elmés történettel, de… erre csak annyit mondok, hogy spoiler csak geekesen. Ha a spoiler mögötti filmet nem láttam volna, akkor újként hatott volna az összes dupla-tripla-mega-ultra csavar. Így sajnos csak egy hasonlat volt megspékelve egy szerelmi szállal (jaj).

silentscream

Nagyon jó film volt, izgalmas. Mindenképp érdemes megnézni, tényleg hatalmas a csavar a végén.

csokidani 

Nem volt rossz, kevesebb hackeres film van, mint amit a kor előrevetít. Egy idő után már szerintem eltúlozták a dolgokat. A kis nyomingerből a világot átverő nagymenő; a csavar csavarjának a kifordítása, a lúzerből a mindenkit megtévesztő szuper szélhámos. Valahol meg kellett volna állni félúton ezekkel a dolgokkal és akkor szuper film lehetett volna, de túlzásba vitték… Azért nem volt rossz.

Chris90

A hackeres rész (oké ez a film alapja) számomra teljesen érdektelen volt, alapból meg sem néztem volna a filmet, de most van egy német-hullámom, meg szerepeltek benne általam kedvelt színészek is. Ehhez képest kellemesen csalódtam, sőt! Amennyire féltem tőle, hogy nem fogom érteni a nagy részét (a technikai részek nem igazán tudnak lekötni), annyira pozitív lett a kicsengése. Tök jól követhető a sztori, ami oké, néha leül rendesen, de a végén a csavar valóban eléggé ütött. Ja, és zseniális volt, ahogy a hackerek titkos személyiségei kommunikáltak egymással!


Népszerű idézetek

virrasztó

Erstens: Begrenze deine Aktionen nicht auf die virtuelle Welt.
Zweitens: Dreistigkeit siegt.
Drittens: Kein System ist sicher.

virrasztó

Und zum ersten Mal, hatte ich das Gefühl, das ich gut in etwas war.


Hasonló filmek címkék alapján