Veled vagyok (2018) 7

Be with You / Now, I Am Coming to See You / Now i Will Meet You · 지금 만나러 갑니다 (Jigeum Mannareo Gabmida)
131' · dél-koreai · dráma, fantasy 12

Udzsin kisfiával, Dzsihóval gyászolja feleségét, Szuát, aki halála előtt megígérte, hogy egy évvel később visszatér az esős évszak alatt. Csodával határos módon, az esős évszak beköszöntével apa és fia újra találkozik Szuával, aki azonban egyáltalán nem emlékszik hőn szeretett férjére és gyermekére.

Képek 4

Szereposztás

So Ji SubWoo Jin
Son Ye JinSoo Ah
Go Chang SeokHong Goo
Kim Ji-HwanJi Ho
Lee Joon HyukChoi Úszóoktató
Son Yeo EunHyun Jung
Lee You JinWoo Jin (fiatal)
Kim Hyun SooSoo Ah (fiatal)
Bae Yoo RamHong Goo (fiatal)
Gong Hyo Jinhanbokba öltözött nő

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Theana 

Sok érzés kavargott bennem, miután befejeztem a filmet. Sírtam a halálérzettől, sírtam az örömtől, hogy nincs is annál szebb és jobb, mint amikor az embert viszontszeretik, sírtam attól, hogy csak plátói a szerelem, sírtam a meghatottságtól, amikor láttam, hogy a szülő mit meg nem tesz a gyermekéért. Szóval, egy kis kavalkád alakult ki bennem a filmnézés közben. So Ji Sub régóta nagy kedvencem, ismét helyt állt, ahogy azt már megszokhattuk. Offos megjegyzés, hogy Gong Hyo Jin, igen, ŐŐŐŐ epic jelenetet zavar le. Komolyan, sírva röhögtem. Mármint szó szerint.

15 hozzászólás
Shad 

Lassú, gyönyörű, fájdalmas,boldog, mosolyt fakasztó csak, hogy aztán ne tudd a könnyeid a szomorúságtól vagy a boldogságtól potyognak…
PS: spoiler

kkata76 

Nem tudom, eddig miért nem tettem meg, de most már muszáj volt So Ji Subot is kedvencelnem. Szép film, kedves történet, jól esett megnézni.

5 hozzászólás
Gwener 

Gyönyörű volt.
Szeretem az ilyen jellegű filmeket. Egyszerűen elmesél egy megható történetet, jópofa a humora, semmi felesleges sallang, semmi idegesítő mellékszál, semmi műbalhé vagy szívszorító melodráma. „Csak” hétköznapi-átlagos emberek, akik pont olyanok mint mi: szeretik egymást, néha béndzsák, néha félnek, néha eltávolodnak egymástól.

Son Ye Jin. Szerintem nincs nála kedvesebb és elegánsabb színésznő Koreában. Mostanra nagyon megszerettem, pedig amikor először találkoztam vele a Personal Taste-ben, egyáltalán nem bírtam.

Nagyon megkapó hangulata volt végig, teljesen elmerültem benne és magával ragadott – spoiler


Hasonló filmek címkék alapján