Végső állomás 3 (Végső állomás 3.) (2006) 131

Final Destination 3
93' · amerikai · thriller, horror 18

A középiskolás Wendy (Mary Elizabeth Winstead) rémálma valósággá válik. Egy apró, véletlen baleset következtében kisiklik a hullámvasút, melyen a barátaival ül, a kocsik a mélybe zuhannak és senki sem éli túl a balesetet. Wendy közbelépésének köszönhetően azonban megússzák, hogy a valóban… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Mary Elizabeth WinsteadWendy Christensen
Ryan MerrimanKevin Fischer
Kris LemcheIan McKinley
Alexz JohnsonErin Ulmer
Texas BattleLewis Romero
Chelan SimmonsAshley Freund
Amanda CrewJulie Christensen
Cory MonteithKahill
Agam DarshiLaura
Sam EastonFrankie Cheeks

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a rész is még jól lett megcsinálva. Bár a szereplők hagynak maguk után némi kívánni valót. De még van benne az a plusz izgi részek, ami az első és a második részben egyaránt. Tetszett ez a hullámvasút ötlet, bár én ezt inkább nem vállalnám be. Ahogy elindult a filmben meg is szédültem, és eszembe jutott a húgommal idei élmény mikor beültünk a Break Dance-be, és pörögtünk, forogtunk, mint az állat. :D De élveztem, a húgom már kevésbé, úgyhogy tetszik ez a fajta hullámvasút is nagyon izgi, de félelmetes, ami a filmben van. :D

Nevra 

Na ez egy egészen jó rész volt, egyik kedvenc a sok közül. A hullámvasutas ötlet tetszett. Ha majd egyszer felülők egyre, ez lesz az első gondolatom:D
A főszereplő csaj..hát nem volt a kedvencem. Itt nem is volt kedvenc szereplőm.
Mikor a csajok a spoiler…na ezért sem szállnék be egy olyanba. Soha nem is fogok. Őket sajnáltam a legjobban,spoiler is szerepelhettek volna. Tudom tudom!!!!, hogy ez egy (nem is akármilyen) stressz helyzet, DE én megpróbáltam volna azt a polcot kinyomni az én gépemből és tádáá talán ki is jutunk mindketten. (jesus..az előbb leírtam, hogy én fekszem bent../síros-nevetős fej/).
Ja és még ami idegesített, hogy mikor figyelmeztetik egymást: TE VAGY A KÖVETKEZŐ! TUDOM, HOGYAN FOGSZ MEGHALNI! A másik miért nem hiszi el??? o.O Még úgyse, hisz nekik, hogy ő előtte már meghalt 3-4! barátja. Bocsika, de ez hogy sorban halnak meg, nem mindennapi..
Oh..mióta láttam ezt, főleg azt a jelenetet mikor az áruházban a srác avval a rakodógéppel vagy mivel..(?), pakol stb. azóta félek tőlük, főleg mikor a Metroba megyünk és ott is pakolnak ilyennel. Ott van a sorban én futok onnan.:DD
Na és egy pici meglepi spoiler buum.
+ spoiler

szakonyianiko

Ezt a részt szeretem a legkevésbé.
A főszereplő csajszi nagyon idegesítő, a húgáról nem is beszélve…. Kevin se lett a kedvencem, egyedül Ian-éket bírtam, de aztán vele meg elszaladt a ló nem is kicsit.
Amit mai napig emlegetünk az a spoiler, ha a film szóba kerül, ezt a jelenetet mindig besoroljuk a nagyon durvák közé. Ja meg persze az a szögelő gép vagy mi a neve!
Igazából abszolút nem ijesztő, szerintem nem is durva annyira nagyon, ha egyszer megnézi az ember akkor nem veszít semmit, de nyerni se fog.

mandu 

Sajnos túl sokszor láttam ezt a részt, így már baromira unom, de ha elkezdek valamit újranézni, akkor azt az elejétől a végéig teszem.
Ha először ültem volna végig, akkor ez lenne a kedvencem, mert a halálok kreatívabbak és izgalmasabb az egész séma, de nem ez a helyzet. Kár, mert amúgy nem rossz.

victoria_m997

Még mindig változatosak és ötletesek a halál módszerei, de a séma ugyanaz és kezd unalmassá válni.

Traclon

Az interaktív DVD-változat igazán egyedi ötlet.

AnnaAnn

Az első kettő után zsinórban ez kicsit sok volt. A hangulat még szintén adott volt, viszont a szereplők túljátszották, a párbeszédek sokszor bénára sikeredtek. Nem is tudom, hányszor hangzott el az „Úristen”. Kíváncsi lennék, hogy csak a szinkron miatt volt ennyire zavaró? Az elején izgultam még, meg volt pár jó jelenet, az tény, viszont a színvonal romlását éreztem. A hullámvasút ellenére ugyanaz a történet, csak új ruhában, kevésbé jó színészekkel.

2 hozzászólás
dorcika

Az összes ismerősöm (magamat is beleértve) emiatt a film miatt fél a fekvőszolitól. :D
Amúgy a Végső állomás-filmek a kedvenceim horror műfajban, csak utánuk fordult elő, hogy félve aludtam el.

3 hozzászólás
KillerCat 

Ezt már untam. Bár továbbra is változatos módokat eszelnek ki a halálra,semmi ijesztő nem volt benne.


Folytatása

Összehasonlítás

Végső állomás


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján