A végső állomás (Végső állomás 4.) (2009) 103

The Final Destination
82' · amerikai · fantasy, thriller, horror 18

Nick autóversenyre megy néhány barátjával. A versenyen szörnyű baleset történik, egy karambolt követően az egyik autó a nézők közé repül, és borzalmas mészárlást végez. Szerencsére mindez csak Nick képzeletében játszódott le. A fiút azonban nem hagyja nyugodni a látomás, és igyekszik meggyőzni a… [tovább]

angol

Szereposztás

Bobby CampoNick O'Bannon
Shantel VanSantenLori Milligan
Nick ZanoHunt Wynorski
Haley WebbJanet Cunningham
Mykelti WilliamsonGeorge Lanter
Krista AllenSamantha Lane
Andrew FiscellaAndy Kewzer
Justin WelbornCarter Daniels
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Tetszett a film, habár az első két rész ezerszer jobb, mint ez. Ez már túl van erőltetve nagyon is. A szereplők nagyon idegesítőek voltak, de a történet tetszett azért.

12 hozzászólás
szakonyianiko

Nem tudom, hogy ez vagy az utolsó rész a kedvencem.
MOZGÓLÉPCSŐŐŐŐŐ engem az készített ki a legjobban :D És istenem hányszor emlegetjük anyával, ha a centerben vagyunk…
Jesszusom, mondjuk a medencés se semmi, bele se merek igazán gondolni milyen lehet azt átélni….
Miért ilyen nádszál vékony minden egyes nő? Engem nagyon idegesít, hogy egyetlen olyan szereplő nincs és nem most nem is rémlik, hogy esetleg az előző részekben lett volna egy icipicit testesebb lány.
Hééé, Janet a TeenWolf-os tanárnéni! :D Tudjátok, aki spoiler Nem is tűnt fel, csak a vége felé a moziban.
Most arra figyeltem fel, hogy itt is volt McKinley. Talán az arénát vagy mi annak a neve, ahol az autóversenyt tartották, annak volt ez a neve. Az előzőben pedig Ian-nek volt ez a teljes neve. Valamiért úgy rémlik, hogy az első részben pedig, az iskola volt McKinley. Vagy rosszul emlékszem?

2 hozzászólás
mandu 

Apu a negyedik és az ötödik részt még nem látta, de egyszer megnézetem vele, mert kettőnk közül lehetetlen eldönteni, hogy ki preferálja jobban a horrorokat. :D
Mindig mondogatom, hogy a véres filmek értékelhetőbbek, mint az paráztatósak – ezekbe én személy szerint jobban bele tudom élni magam. Mikor először leültem A végső állomás négy elé, akkor így belegondoltam, hogy „B*ssza meg, engem hetente kétszer el akarnak ütni… Voltam már komolyan beteg… Akkor most mi van? Átk*rtam a halált vagy dafaq?” xD
A jelenetek közül egyértelműen az autómosós borított ki a legjobban. Két héttel a film után mentem először a barátnőmmel autómosóba és egy pontnál elakadt a kocsi és egy kicsit beázott az ablak, én meg instant szívinfarktust kaptam… >< Soha többé…
A vége viszont nagyon adja. Imádom azokat a csontvázas képkockákat *-* Tök kreatív

2 hozzászólás
Norb_Norbertsson 

Körülbelül negyven percig bírtam nézni ezt a borzalmat. Iszonyatosan gagyi jelenetek, csak azért nem kapcsoltam ki a tévét előbb, mert ilyen rosszat már régen láttam. Aki Végső Állomást akar nézni, az inkább nézze meg az első részt!

victoria_m997

Már sehogy sem hozza az első 2 hangulatát. És történetben sincs semmi extra, csak elkezdték túlgondolni, ami eddig jó volt.

Hippoforaccus 

Abban a hiszemben ültem végig, hogy ez volt az első rész, de most szembesülve vele, hogy nem az, rájöttem hogy semmi jelentősége.
Gonosz és a maga módján vicces történet. Én legalábbis jókat nevettem közben. Szinte láttam, ahogy a Korongvilágból a Halál az orra alatt mormogva rendezgeti a dolgokat.

Traclon

A sorozat leggyengébb darabja, s még így is 8 csillagos nálam.

AnnaAnn

Már megint ugyanaz, mint az egy, a kettő, a három. Csak most autóversenyen üt be a tragédia. Viszont nekem jobban tetszett, mint a harmadik. A dialógusok értelmesebbre sikeredtek valamivel. A véres jelenetek műnek hatottak, de a főcíme tetszetős a sok csontvázzal.


Folytatása

Összehasonlítás

Végső állomás


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján