Vad erdők, vad bércek – A fantom nyomában (2020) 1

Fantom járja az erdőt. Megpillantani szinte lehetetlen, a nyomai viszont annál többet árulnak el róla. Hóba süppedő léptei azt, hogy a völgy felé vette az irányt, az üregben a száraz avar, hogy itt töltötte a nappali órákat, a zsákmány maradványa, hogy mire vadászott.

Miközben követjük… [tovább]

Szereposztás

Varga Gábornarrátor
Hirdetés

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

kamububu 

Nem volt csodálatos, de gyönyörű volt és helyenként magával ragadó. A plakátot ha minimálisan is, de megtévesztőnek tartom, bár el kell ismernem, hogy egy ilyen gyönyörű hiúzzal bárkit be kellene tudni csalogatni a moziba. azért összességében szerintem hangsúlyosabb volt az erdők, bércek világának bemutatása, de tény, hogy a fantomos szálra egész jól ráfűzték a történetet.
Azt nagyon sajnálom, hogy a hiúzos és farkasos képek nem nálunk készültek, de sajnos érthető, és remélem, hogy egyszer majd magyar tájakon is lehet olyan jeleneteket forgatni, amilyeneket ez a film bemutat.
Cserébe viszont a néző el van kényeztetve minden mással. Külön öröm volt számomra, hogy sok olyan állat került bemutatásra, amiket tényleg nem látunk minden nap, de még minden kirándulás alkalmával sem. Csodásan mutatták be a képsorok a viselkedési formákat. És aki inkább a növények, gombák rajongója, az is bőven találhat magának kedvére való képkockákat.
A zenét külön kiemelném, mert rengeteg hangulatot, ingert sikerült vele ébreszteni, nagyon jól illett a filmhez.
Csak remélni tudom, hogy a magyarországi természetfilm-ipar egyszercsak végre felfut, ez a darab biztosan hozzájárulhat a sikerhez.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján