Vad Magyarország – A vizek birodalma (2011) 47

Egy rétisas család mindennapjai és egy fiatal vidra kalandjai – valahol a magyar mocsarak mélyén. Egész estés természetfilm Magyarország tájairól, állatvilágáról és természethez kötődő hagyományairól, látványos képekkel, szépséges zenével, Kulka János narrációjával.

A magyar-német… [tovább]

magyar

Képek 14

Szereposztás

Kulka Jánosnarrátor

Kedvencelte 4

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Teljesen egyértelműen, magától értetődően 10/10.
Kulka János hangja, az a kiegyensúlyozottság, ami a magyar tájakra és élővilágra annyira jellemző(nek tűnik számomra) az egész filmre kivetítve is átjön és belebújik a szívedbe, sőt, helyet foglal és zászlót tűz. Megvett, nagyon szép, mi több, varázslatos filmecske! ♥

krlany 

Varázslatos Magyarország. Gyönyörű, fenséges, egyedülálló. Nyilván csodaszép képekkel, elkapott pillanatokkal. Mondjuk én kifejezetten szeretem Török Zoltán filmjeit. Lenyűgözőek. Most is forgatott Hortobágyon a vadlovakról, a pillanatképek zseniálisak, már a hang is megvan, megjelenésre vár. De hogy visszatérjek ide, ki nem néznéd, hogy mennyi játékosság szorult az állatokba a bohó vidrákon kívül is.

Kemiviki 

Kulka János narrálása nagyon kellemes és jóleső volt. Még nagyon szívesen halhattam volna tovább.
A felvételek gyönyörűek. Nagyon jól összerakott film lett.
Az elején a dolmányos varjú a jégdarabbal, halálosan cuki volt! :D Hát milyen kis aranyos már. Lehetne otthon varjút tartani?
És a vidrák <3 Meg a sas pár ahogy próbálják a nagyra nőtt fiókát végre útjára indítani :)
Nagyon érdemes megnézni!

dorcika

Megnéztem, szuper volt! A dolmányos varjak pimaszsága, a mocsári teknősök napozási kísérletei, na meg a rétisas fióka „mamahotel” iránti igényei kifejezetten szórakoztatóak voltak. És persze csodaszép képi világ, jó zene, jó narráció Kulka Jánostól… csak ajánlani tudom.
(Egyébként teljesen legálisan elérhető mindenféle online felületen, a készítők jóvoltából, érdemes rákeresni :))

Papp_Bence_Gábor

10/10, gyönyörű képek, Kulka pedig jó narrátor. Ebből a szempontból szép országban élünk.

Dorka 

Véletlenül botlottunk bele a youtube-on, de lenyűgözött! Az egész családnak nagyon tetszett :) (5,5 és 3,5 évesek a Nagyok, a fél éves Lili még nem igen foglalkozott vele :D )

Timi98 

Nincsenek rá szavak, amelyekkel ki lehet fejezni mennyire csodálatos. Török Zoltán filmjei szerintem a legjobbak a műfajban, hihetetlen részletességgel mutatják be az élővilágot, az állatok szokásait, mindennapjait. A felvételek szemet gyönyörködtetőek. Számos olyan felvételt is megmutat, amit a hétköznapi ember nem gyakran lát. A háttérzene nagyon szép, jó választás volt. A narráció kellemes és jó kiegészítése ennek a páratlan természetfilmnek. A film rávilágít arra, hogy milyen csodálatos hazánk élővilága, és, hogy érdemes nyitott szemmel és szívvel járni a természetben. Miután megnézi az ember ezt a filmet, boldogság járja át a szívét.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján