Akcióban a természet őrzői (2019–2019) 7

A sorozat a Magyarországon dolgozó természetvédelmi őrök munkáját mutatja be. A tíz Nemzeti Park elképesztően gazdag környezeti változatossága sokféle kihívás elé állítja a szakembereket: az őrök lóháton, terepjáróval, csónakkal, vagy éppen kötélen ereszkedve jutnak el “munkahelyükre”, és a… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Sztarenki Pálnarrátor

Kedvencelte 2

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nagyon örülök, hogy kis hazánkban ennyire fejlett a környezet és természetvédelem. Egyre több és több emberre lenne szükség, akik az őrökhöz hasonlóan gondolkodnak, és kellően megszállottak ahhoz, hogy a természetet helyezzék előtérbe. Becsülöm őket. A felvételek is szépek, meg is jött a kedvem a túrázáshoz :) Nekem mégis hiányzott ebből a sorozatból valami, és kicsit soknak éreztem az önismétlést is.

Timi98 

Igényes, összeszedett, látványos és informatív minisorozat. Hiánypótló, hazánkban hasonlót még nem láttam. Nagyon tetszett és hasznosnak találom.. Ajánlott megnézni a szakmabelieknek és a természet kedvelőinek egyaránt. Minőségi, még külföldi ismeretterjesztő sorozatokat is lepipál.
Csodálatos felvételeket láthatunk Nemzeti Parkjaink területeiről, mind az állat, a növényvilágról, geológiai, vízi értékeinkről. Nagyon tetszett, hogy a természetvédelmi őrök is nyilatkoznak és saját tapasztalataikról, élményeikről, munkanapjaikról mesélnek, kicsit jobban átláthatjuk a szakmabeliek mindennapjait. Ez egy gyönyörű hivatás, ami megköveteli a kitartást, az odaadást, a természet szeretetét és az elhivatottságot a védelmére. Az őrök nagyon szimpatikusak, sokféle helyzetben láthatjuk helytállni őket.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján