Kedvencelte 24

Várólistára tette 164


Kiemelt értékelések

Chriss 

Miközben néztem, mindig bennem volt az a szomorúság, amit ezek iránt a gyönyörű tájak, óceánok, erdők, állatok, növények iránt éreztem. Nagyon remélem, hogy az emberiség időben észhez tér, és sikerül megmenteni a Földet.
Csodálatosan szép, egyedi felvételekkel találkozhatunk a srozatban. Olyan állatokat és növényeket is bemutat, akikről eddig még nem is hallottam. Egy kincs! Az aláfestő zene is szép. Hiszem, hogy van még remény! :) Mindenkinek látnia kellene ezt a csodát!

3 hozzászólás
Pandalány

Csodálatos felvételek és megdöbbentő tények.
Mindenkinek látnia kell!
Volt szerencsém moziban látni :)

Annyira hiányzott ez a sorozat, imádom a természetfilmeket, különösen azokat, amikhez David Attenboroughnak köze van. Minőségi, gyönyörű és elképesztő felvételek, bármeddig el tudnám nézni őket.

4 hozzászólás
Nihilchan 

Gyönyörű, magas minőségű felvételek, egy halom számomra új érdekesség különböző állatokról, és ami nekem külön öröm; a ragadozók többször is jóllaktak. A természetfilmek nézése közben mindig megdöbbenek, hogy mennyire gyönyörű, de törékeny a bolygónk élővilága.

Little_Monster

Attenborough a személyes hősöm, nagyon szeretem az öreget és azt, amilyen szenvedéllyel a természetről beszél. Mindig lenyűgöz a technikai felszereltség, amivel sosem látott közelségbe tudják hozni a földet, vizet, levegőt. Csodás képek, remekül összevágva, olyan zenével kiegészítve, hogy sokszor elfelejtettem, hogy természetfilmet nézek. A környezetvédelem minden részben kiemelkedő szerepet kapott, kellően hatásvadász és drasztikus mértékben bemutatva, ami ahhoz kell, hogy a képek által feltöltődve, de az ember okozta pusztítástól elborzadva álljunk fel a TV elől. Jelentősen átgondoltam a természettel való viszonyom és nem egy változást eszközöltem az életemben ennek hatására.

Lali 

Mivel vettünk egy nagyképernyős 4K-s tévét, így elsőnek – a fiam javaslatára – valami olyat néztünk, ami roppant látványos.
Hát ez az volt, lenyűgöző, ebben a minőségben mindenképp.
Rengeteg gyönyörű kép, jelenet, sok érdekesség, és persze sok figyelmeztetés a természet védelmére és rehabilitációjára.
Attenboroughot meg hát nem kell bemutatni.
Azt azért hozzátenném, akinek csak módja van rá, az minél jobb minőségben nézze, mert elképesztő különbség van mondjuk egy 720-as HD Ready felbontás, meg a 4K között.

Mr_Catharsis91

Gyönyörűen fényképezett már most klasszikusnak mondható Attenboroughi-mestermunka. Csak még jobban megerősített abban, hogy igyekezzek nagyobb figyelmet tanúsítani a természet iránt.
Biztosan újra-fogom még nézni, mert ezekből a képekből nem elég.

Kemiviki 

Ami először eszembe jut erről a sorozatról az az hogy milyen gyönyörű. Csodás képek, nagyszerűen összevágva, tökéletesen illeszkedő aláfestő zenére.

Aurora_Michaelis

Gyönyörű és hihetetlen felvételek. És (számomra) sok új és meglepő információ.
A zenének köszönhetően is van olyan izgalmas az egész, mint egy dráma, kaland- vagy akciófilm. Némelyik részen kifejezetten elszomorodtam spoiler.

2 hozzászólás
Szencsike 

Egyszerűen lenyűgöző a sorozat és elképesztően gyönyörű a képi világa. Már csak a felvételekért is megérte megnézni a sorozatot, mert csodálatos csodákat láthatunk. Az univerzális tanulság pedig itt is igaz: vigyázzunk a bolygónkra, mert ha haladunk egyre kevesebb csodában lesz részünk…

Sister

Lenyűgöző. Megdöbbentő. Ámulatba ejtő. Meghökkentő. Csodálatos. Megkapó. Lélegzetelállító. Megrendítő. Bámulatos. Maradandó.

Ahogyan egy epizódértékelésben is fogalmaztam: minden egyes képkockája felbecsülhetetlen kincs. És hogy mindehhez a páratlanul zseniális David Attenborough szolgáltatja a narrációt, csak hab a tortán!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján