Üzlet bármi áron (2015) 30

Unfinished Business
91' · amerikai · vígjáték 16

Üzlet az üzlet. Vagy annak kéne lennie. De egy keményen dolgozó, kis cégét folyton féltő üzletember (Vince Vaughn) valamint két alkalmazottja (Tom Wilkinson és Dave Franco) számára nem ilyen egyértelmű a helyzet. Pedig épp életük legfontosabb szerződését készülnek aláírni, és ezért mindhárman… [tovább]

Szereposztás

Vince VaughnDaniel Trunkman
Dave FrancoMike Pancake
Tom WilkinsonTimothy McWinters
Nick FrostBill Whilmsley
Sienna MillerChuck Portnoy
James MarsdenJim Spinch
Britton SearPaul Trunkman
Ella AndersonBess Trunkman
Hirdetés

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Kevin_Krall

Életem egyik legrosszabb filmes élménye!!! Halálunalmas és béna, a viccek gyerekesek és megjátszottak… Amúgy nem szeretném őt bántani, de szinte lerí Vince Vaughn-ról néha, hogy azt hiszi magáról, hogy ő egy „borzasztó vicces színész”, de én inkább csak simán kivennék innen egy szót, és csak ennyit írnék: „borzasztó színész”. Íme erre a legjobb filmes példái: Ünneprontók ünnepe, Gyakornokok, Elpuskázva. Ennyit erről.

Rémálom 

Egyszer nézhető, megszokott kis vígjáték. Azért még mindig nevetek, hogy az amerikaiak szerint az európaiak milyen perverzek. :P

AniTiger 

Nem rossz, de nem is jó… Kizárólag fanoknak ajánlanám, akik minden ellenére szeretik 1) James Francot, aki nagyon aranyos a filmben; 2) Vince Vaughnt, aki nagyon jó volt a kiállításos részben. A többieket nehéz bárhova tenni, eléggé elszúrt szerepekről van szó – mindenki más viselkedése visszatetsző volt számomra.

Vannak benne poénok, lehetett röhögni a filmen, de ez a kézfogásos-metafora unalmas volt…

Elody_Lovell

Voltak benne poénok, de mégis kissé unalmasra sikeredett.

Chris90 

Az alapötlet egész jó, a trailer alapján is sokat ki lehetett volna hozni belőle. De nem teljesen sikerült. A poénok nem voltak viccesek, a film nem volt szórakoztató. A négy csillag kb. az ajánlóért jár.

Negative_Singularity 

Igazán rám fért már egy kis könnyed, kellemes vígjáték, ami nem buta tini-romantikáról, iskolai vagányokról és szexi egyetemisták ágyakrobatikájáról szólt elcsépelt, unalomig ismételt, kiégett humorral.

Üzlet, pénz, öltöny, poén = imádtam.

(Mike karaktere abszolút kedvenc volt :D)


Népszerű idézetek

Negative_Singularity 

Dan: Amikor ennyi idős voltam, magazinokat nézegettem. A nővéremét, amiben csajok bugyiban és fürdőruhában…
Ma pedig felmész a netre, és törpe kúr tevével.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján