Űrvihar (2017) 115

Geostorm
109' · amerikai · akció, sci-fi, thriller 12

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül… [tovább]

magyar

Szereposztás

Gerard ButlerJake
Abbie CornishSarah
Ed HarrisDekkom
Andy GarciaPresident Palma
Robert SheehanDuncan
Jim SturgessMax
Alexandra Maria LaraUte Fassbinder
Eugenio DerbezHernandez
Mare WinninghamDr. Jennings
Drew PowellChris Campbell

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

kiruu 

Nagyon kevés sci-fit láttam, így nincs viszonyítási alapom, de ez szar. Sajnálom. Ez van. Nem sikerült meggyőznie, hogy a sci-fi műfaja lehet izgalmas és jó.
Az alap ötlet nem lett volna rossz. De ennyi. Fél óránként öt percig látványos katasztrófák, de ezeket kb az előzetesben is megtaláljuk.
Unalmas, lapos beszélgetések, családi drámák. Jójó, szép az űrbázis, meg minden, de harmadszorra az sem köt le.
A thriller vonalat nem is érzékeltem a filmben.
Nyilván a világmegváltó ügy itt is megvan és spoiler
Az egyetlen emberi reakció, amit ez a film kiváltott belőlem az a „Jaj, csak a kutya ne halljon meg” volt.

4 hozzászólás
Törpillaa

Nekem ez tetszett. Nagyon látványos film, bár vannak hibái, azt én is észrevettem. Izgalmas, egy kis akció, krimi, és egy csipet romantika is párosul a katasztrófához. Egy kicsit néhány másik katasztrófafilm utánzatát láttam benne. Pl 2012, Holnapután, és egy kis Armageddon, Deep Impact. De nekem így is tetszett. A szereplők annyira nem fogtak meg, de a kislány cuki volt. Az űr, amit látni lehetett belőle még mindig látványnak sem utolsó.

Bohemian 

Ez volt mindeddig a 3. film, amin elaludtam a moziban…

5 hozzászólás
Kornel_Wolfe 

Mostanában nagy divat savazni a látványfilmeket pusztán azért, mert látványfilmek, de miért ne szerethetnénk őket? Hisz az emberi szem éhezi a szépet, szeressük hát bátran ezt a kategóriát! Különösen, ha még jó története is van, márpedig a Geostormnak van, még akkor is jó, ha már unalmas a 'mentsük meg a Földet' koncepció. Ez a film engem odaragasztott maga elé, fel is került a kedvencek listájára, meg fogom nézni még egy párszor. Az egyetlen, amiről szívesen lemondtam volna, az a hülye testvérharc, ami akkor is folyt, amikor nem kellett volna. Ettől az apróságtól eltekintve imádtam a filmet látványostul, történetestül együtt.

5 hozzászólás
Little_Monster 

Sok rossz film készül mostanában, de 2017-ben én ennél rosszabbat nem láttam. Unalmas, sablonos, kiszámítható, ráadásul az összes izgalmas részt már a trailerben láttuk. Emiatt nem volt érdemes leülni elé, mert sem a történet, sem a karakterek, a színészi játék meg aztán főleg nem ad hozzá semmi többet. Akciófilmnek gyenge, katasztrófafilmnek nevetséges. A felvonultatott helyzetek, azok megoldása és a párbeszédek pedig fájóan kínosak. Senkinek nem ajánlom, még annak se, aki a trailer alapján kedvet kapott, hiszen azzal már a filmet is látta.

Dexter79

Picit laposabb volt, mint vártam. Se túl nagy csavarok, se túl nagy érzelmek.
Maga az ötlet nagyon jó volt, a sztori se volt rossz, de valahogy kevés volt. Voltak látványos jelenetek a természeti katasztrófák miatt, de ilyet láttunk a Holnaputánban is. Jók voltak az „űrhajós” részek is, de ilyen is volt már más filmekben.
Azért kapott tőlem ennyi csillagot, mert az ilyen jellegű filmeket nagyon szeretem, ezért nem tudom lepontozni, de még Mr. Butler is kevés volt most, főleg hogy egy jóllakott napközisre hasonlít.

KyKy 

Kár érte. Sokkal izgalmasabb katasztrófafilmre számítottam, ez unalmas volt, látványos is csak néha, a karaktereket nem sikerült különösebben megkedvelnem, a fordulat egyáltalán nem volt váratlan spoiler, a kapcsolatok mélysége sem jött át különösebben, furcsák voltak a protokollok, nem voltak hihetőek, összességében annyi, de annyi helyen nem stimmelt számomra ez a film, hogy végigtelefonoztam a végét. Sajnálom, mert egy sokkal látványosabb és izgalmasabb sztorira számítottam.

meseanyu

Esős vasánap este egynek elment, de azért nem egy nagy szám. Láttam már ennél sokkal jobban megcsinált katasztrófafilmet is. Mondjuk unalmasnak nem mondanám, voltak benne kellőképpen csavarok is (bár sokszor kiszámíthatóak), meg látványos is volt, de valahogy még sem került igazán közel a szívemhez.

Shad 

Abszolút kiszámítható, abszolút klisés , viszont egy 2 órás akciófilmnek csak úgy kikapcsolódni tökéletes:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján