2020: Japán vége (2020–2020) 9

Japan Sinks: 2020 · 日本沈没2020 / Nihon Chinbotsu 2020
25' · japán · akció, sci-fi, animációs, dráma, sorozat, thriller, anime, katasztrófafilm 17 !
1 évad · 10 rész

Egy átlagos családot próbára teszi a végzetes földrengések és katasztrófák sorozata, ami egész Japánt érinti. Komatsu Sakyo bestseller regénye alapján Yuasa Masaaki (Devilman Crybaby) rendezésében.

japán · angol

Szereposztás

Ueda ReinaMutou Ayumu (hang)
Sasaki YukoMutou Mari (hang)
Muranaka TomoMutou Gou (hang)
Terasoma MasakiMutou Kouichirou (hang)
Ono KenshoKaito (hang)
Sasaki UmejiHikita Kunio (hang)
Mori NanakoMiura Nanami (hang)
Yoshino HiroyukiKoga Haruo (hang)

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Katyesz 

Szörnyű volt. Azt gondoltam, hogy majd egy „kiráz a hideg is” érzés lesz. Kapunk valami megrázó katasztrófa filmet. Nos katasztrófának katasztrófa volt az tény. Először is szörnyű animáció. 2020-as létére én többet várnék.
A történet iszonyat volt. És itt nem a katasztrófa részére gondolok. spoiler A befejezés szinte több értelmet adott az egésznek, mint az előző 8 rész.

Szencsike 

A magas pontszám a legvége miatt jár, nagyon meghatóra sikeredett, de ha reális akarok lenni, akkor kb. a 7-8 pont között ingadozok. A Sorozatjunkie hozott ide, ott jelent meg egy poszt a sorozatról, és a könyvet is sikerült elolvasni. Maradjunk annyiban, hogy nagyon messze van a könyv világától (ott nagyban mutatták be a tragédiát – politika, társadalom, tudomány stb. szemszögből – a sorozatban egy családon keresztül látjuk a világ alakulását) és a kiskamasz főszereplők sem feltétlenül tesznek jót a sorozatnak. Bár ha Ayumu és Gou közül kéne választani, akkor Gou, mert ő még cuki korban van, Ayumu egy tipikus hisztis kamasz, de a végére látszott a fejlődés. Jó élmény volt a sorozat, legalábbis az egyszernézős kategóriában.


Hasonló filmek címkék alapján