Higashi no Eden (Higashi no Eden 1.) (2009–2009) 10

Az Eden of the East egyszerre politikai krimi és romantikus történet, igazán egyedi alapsztorival, amely ugyan nem pörög villámgyorsasággal, de képes felkelteni, s fenntartani az ember kíváncsiságát az események mélyén rejlő titkok, s a köztük lévő összefüggés iránt. Ezen események sodrában,… [tovább]

Szereposztás

Kimura RyouheiTakizawa Akira 'Takkun, No. 9.' (hang)
Hayami SaoriMorimi Saki (hang)
Kawahara MotoyukiHirasawa Kazuomi (hang)
Saitou AyakaKatsuhara Mikuru 'Micchon, Mittan' (hang)
Eguchi TakuyaŌsugi Satoshi (hang)
Taya HayatoKasuga Haruo (hang)
Saito KimikoO-nee (hang)
Hiyama NobuyukiItazu Yutaka 'Pantsu' (hang)
Tamagawa SakikoJuiz (hang)
Igarashi ReiShiratori Daiana Kuroha 'No. 11., Johnny Hunter' (hang)

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Lucy 

Igazából bajban vagyok, mert tetszett de közben picit csalódott is vagyok, mert annyi mindent meg akartam volna még tudni. A sztoriról, a szereplőkről… csak az egészről.

3 hozzászólás
Netta88 

Hirtelen elhatározásból döntöttem úgy, hogy belenézek ebbe az animébe, és nem bántam meg, hogy ezt választottam. Az első perctől kezdve érdekes és humoros. Hamar megkedveltem a főszereplőket, főleg Takizawát, aki egyszerre okos, vicces és kedves is.
A történet egy kicsit lassan indul be, de ez nem ront az élményen. Sőt végig fent tudta tartani az érdeklődésem. Ami kicsit negatívum, hogy rövid az anime, és maradt pár nyitott szál, de látom, hogy van folytatása, szóval annyira mégsem nagy csalódás, hogy csak 11 rész.

Ercsusz 

A története elég lassú, de nem is baj, mert annyi minden történik benne, hogy bőven elvoltam a szálak bogozásával és megértésével. Saki az elején nagyon szerencsétlen volt, de Takkun megismerése abszolút pozitívan hatott rá. Persze azután is amolyan félénk nyuszi volt, de ha Takkunról volt szó, akkor legalább igyekezett. És ha már Takkun, a srác úgy jó, ahogy van. Vicces, okos és helyén van az esze. Az elején elég szövevényes, hogy tulajdonképpen ki ő és mit csinált, de ahogy halad az egész történet, úgy jönnek az infók, amikből összerakhattam a kirakóst. A vége meg le is van zárva, meg nem is… igazából szívesen nézném tovább, hogy ezek után mi történik, mert hát a játék még folytatódik és most jön a spoiler


Folytatása

Összehasonlítás

Higashi no Eden


Hasonló filmek címkék alapján