Greenland – Az utolsó menedék (2020) 15

Greenland
119' · amerikai · akció, thriller 16

Egy elhidegült házaspárnak össze kell fognia, hogy fiukat és magukat is biztonságba juttassák, miután véletlenszerűen kiválasztják őket, hogy egy földalatti bunkerba költözzenek egy az űrből érkező óriási objektum elől, ami 48 óra múlva mindent elpusztíthat a Földön.

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Gerard ButlerJohn Garrity
Morena BaccarinAllison Garrity
Scott GlennDale
David DenmanRalph
Holt McCallanyTwin Otter Pilot
Roger Dale FloydNathan Garrity
Randal GonzalezBobby
Hope DavisJudy Vento

Várólistára tette 105


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

A film arról szól, hogy idióta szereplők hülyébbnél hülyébb dolgokat csinálnak. Mintha olvastak volna egy „ezt-ne-tedd-vészhelyzet-esetén” könyvet és csak azért is megtennének mindent, ami ellent mond a józan észnek. Irtó szánalmas jelenetek vannak benne és nagyon elhúzták; elég sok az üresjárat és az ismétlődő cselekmény. A katasztrófa és annak „megoldása” tipikus volt, ami nem baj, de látványban nem nyújtott nagy élvezetet, ráadásul az egész valahogy kurtán furcsa lett. De arra mindenképpen jó volt, hogy anyukámmal morális kérdésekről diskuráljunk.

Carmilla 

    Vicces, hogy mikor kétszeresen is az élete a tét, már a kalandok legelején sikerül elhagyniuk a gyerek inzulinját az aggódó szülőknek, sőt nem sokkal később magát a gyereket is… Egyébként tényleg van olyan apa, aki pajtinak hívja a kisfiát? Mert ez így magyarul nagyon gagyin hangzott. Kitalálhattak volna valami jobbat a fordítók…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján