Mélytengeri pokol (2016) 198

Deepwater Horizon
107' · amerikai · akció, dráma, thriller, katasztrófafilm 16

0 díj · 3 jelölés

Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O’Brien és Gina Rodriguez)… [tovább]

magyar

Képek 12

Szereposztás

Mark WahlbergMike Williams
Dylan O'BrienCaleb Holloway
Gina RodriguezAndrea Fleytas
Ethan SupleeJason Anderson
Kurt RussellJimmy Harrell
Douglas M. GriffinLandry
James DumontO'Bryan
John MalkovichVidrine
Kate HudsonFelicia
Peter BergMr. Skip

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 19

Várólistára tette 131


Kiemelt értékelések

Sydney 

Olaj- és gázmérnök-feleségként kötelezõ darab, csoda, hogy eddig nem tolt le miatta a férjem :D

Andi

Régóta szemeztem vele, kár hogy csak most néztem meg.
Nagyon szeretem az igaz történet alapján készült filmeket és mivel Dylan is benne volt, így egy kötelező film. :D

Charityy 

Jó katasztrófafilm volt, de nekem valami mégis hiányzott belőle. A szereplők és a zene is tökéletesek voltak, az érzelmek kimutatása is gyönyörű volt, a befejezés meg fantasztikus. Mégis, azt kell mondanom, hogy valami hiányzik belőle, csak sajnos én sem tudom, mi az.

Törpillaa 

Ezt a filmet már nagyon vártam, hogy láthassam. Nagyon jók voltak a színészek és a történet is nagyon jól sikerült. Megható volt a vége és ez a legjobb katasztrófafilm, amit tökéletesen megvalósítottak. Elgondolkodtató, látványos és van mondanivalója is. Nem mindig szoktam sírni, de ezt most nagyon megkönnyeztem. Nagyon szeretem az igaz történeteket, mert annyira szívet szorongató és élethű, drámai filmek. A zene is nagyon jó lett hozzá. Mark Wahlberg és Dylan O' Brien egyszerűen fantasztikus volt imádtam őket. Remélem lesz még sok ilyen jó film.

Rekaboni

Rég sirtam moziban, de ezt muszáj volt megkönnyezni. Nagyon megérintett a befejezés spoiler Ez egy szörnyű kataszrófa volt, ami nem is ért véget a torony evakuálása után.
A megvalósítás nagyon színvonalasra sikerült, a színészek nagyon jók voltak és a szinkron is egész jó lett, csak Dylan hangja volt blahh.
Ez nagyon izgalmas, látványos és megható film lett, ajánlom mindenkinek, megéri.

viky0222 

Megmondom őszintén, a végére már enyhén kikészültem. Egyrészt attól, ahogy ábrázolták, abszolút jól sikerült, izgalmas volt, érdekes, és látványos. Másrészt attól, hogy tudtam, hogy valós eseményeket mutat be. Örülök, hogy megcsinálták filmen, mert nagyon sok mindenre rávilágít, amin amúgy nem biztos, hogy elgondolkodik az ember. A színészi játék fantasztikus volt, mindenki egytől-egyig kitett magáért. Mint már írtam, a látvány szuper, és még inkább odaszögezi a nézőt a képernyő elé. És azt is bevallom, hogy a zokogás kerülgetett a végén, mikor megkezdték a névsorolvasást, majd utána a legvégén is. De biztosan nem utoljára láttam. Csak Gina és Dylan szinkronhangja zavart, de azok nagyon.

Gorkie

Nekem nagyon-nagyon tetszett, ha lehet ilyet mondani egy katasztrófafilmre. Biztosan újra fogom még nézni. Látványos volt, érdekes és izgalmas.
Szeretem az igaz történeteken alapuló filmeket. A végén lévő információk a valóságról különösen tetszett.

lipotdorka 

Nem volt rossz. Nem igazán bírom a katasztrófa filmeket, nem tudom mér, de én mindig unatkozom rajtuk. Elég reálisra sikerült, tényleg a kis ember szívja meg, mert mindig csak a profit számít, aztán ha beüt a baj, a fejesek mennek először.
A látvány rendben van, ahogy a színészek is, a hangkeverés csodálatos, mintha te magad is ott lettél volna. Feszes tempót diktált a történet szinte végig, talán azért nem hagyott unatkozni.
Egynek mindenképp elmegy.

Emerson 

Azt hiszem a 20. perctől elfelejtettem pislogni…
Peter Berggel furcsa a viszonyom, mert színészként rühellem, de rendezőként leborulok előtte. Úgy tud zászlólobogtatós filmet csinálni, hogy nem megy át nyálba. Ódzkodtam Marky Marktól Mark Whalbergtől is, de végre kinőtte a kockahas fétisét és elkezdett a színészkedésre koncentrálni. Kifejezetten jót tett neki. Persze a film végénél jön a feketeleves spoiler
Szívesen megnéznék egy olyan filmet is, ami a következményekről szól. Egye fene, maradhat a stáb is.

Saileach 

Jó a eleje kissé lassúdad volt, de maga a katasztrófa hitelesen és elképesztő erővel lett bemutatva. Oké, tettek némi engedményt a filmes látványvilág miatt, de nem voltak benne hatalmas ferdítések. És azért csak 8 éve történt! Nem árt emlékezni az ilyen emberi kapzsiságból és mulasztásokból eredő katasztrófákra, ami több évre elszennyezte a Mexikói öblöt, és az évtized eddigi legnagyobb ökológiai katasztrófáját okozta többek közt.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Hunyi 

De végeredményben minden mindennel összefügg.

Vagyis ha maga leáll, leáll ez itt.

Aztán én is. Majd mi is.

Sunshine 

Mr. Jimmy: Walk with me, Mike.
Mike Williams: Where we headed?
Mr. Jimmy: To murder some BP company men.
Mike Williams: Shit, I got hammer, screwdriver.
Mr. Jimmy: Excellent.

VMalfoy 

Mike Williams: Srácok elmehetnétek szinkronúszónak. Ha te gondolkozol, neki sajdul bele a feje.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján