Tökéletes bűnözők (2010) 48

Takers
107' · amerikai · akció, thriller, krimi 12 !

A.J., Gordon Cozier, John Rahway és a társaik notórius bűnözők. Olyan gengszterek, akik újra és újra zavarba hozzák a zsarukat a tökéletesen megtervezett és óraműszerű pontossággal kivitelezett bankrablásaikkal. Nincs olyan széf, amely biztonságban lenne tőlük. A csapat ezúttal minden addiginál… [tovább]

angol
angol

Szereposztás

Matt DillonJack Welles
Idris ElbaGordon
Paul WalkerJohn Rahway
Hayden ChristensenA.J.
Jay HernandezEddie Hatcher
Zoe SaldanaLily
Chris BrownJesse
Michael EalyJack Attica
T.I.Ghost
Johnathon SchaechScott

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett, izgalmas volt, jó szereplők, látványos imádtam Paul Walkert ebben a szerepben is. De a többi színész is nagyon jó volt. :-)

Rekaboni 

A legkedvencebb kedvenc filmjeim egyike, amit évente többször újranézek. Hogy mi olyan jó benne? A stílusa. Az egész filmnek és a karaktereknek van valami laza eleganciája, amit imádok. Tény, hogy nem a világ leghibátlanabb filmje, de nagyon kreatív. Imádok drukkolni a rosszfiúknak és a zsaruknak is. A végét viszont nem tudom megbocsájtani…

Coralie 

Az első felét nagyon untam, volt benne egy csomó felesleges jelenet. A második felében jobban beindul a cselekmény, de nekem ez még így is kevés volt. Már az elején sejteni lehetett, hogy nagyjából mi fog történni. Egy ilyen témájú film legyen vagy látványos, vagy csavaros (de inkább az utóbbi). Ennek valahogy nem igazán sikerült egyik sem. Egyedül az a rész tetszett, amikor spoiler

sziromkiállítás

Nem volt annyira rossz film ez. Tipikus amerikai akciófilm, amit, hogyha szleng nyelven kellene jellemeznem, azt mondanám rá, hogy kúl. :D
Ebben a filmben észre lehetett venni, hogy teljes mértékben a cselekményen volt a hangsúly. Viszont, szerintem, akár egy könyvnél vagy akár az egy filmnél mindig is a szereplők, karakterek adják meg az élvezetet a nézéshez vagy olvasáshoz. Anélkül száraz. Szerettem volna, hogyha mindegyik tagnak bemutatnak az életéből egy pár dolgot, főleg olyanokat amik ellen tehetetlenek és mindenhogy befolyásolják. Ez csak egy szereplőnél sikerült. A többi tagról semmi sem tudható meg.
A film felvonultatja jobbnál jobban kidolgozott felső testrésszel rendelkező színészeket akik közül a kedvenceim természetesen Paul Walker és Hayden Christensen. A kettejük színészi alakítása ténylegesen jó volt. Nem igazán értettem, hogy Chris Brown és T.I. mit keresett ebben a filmben. Brown volt a legfeleslegesebb, T.I. meg egyáltalán nem volt szimpatikus.

Csakis a kihívás és Hayden-ért néztem meg. De teljesen megérte, mert élvezetes film volt.

H_Anita

Volt egy kis izgalom benne, de nem lett a szívem csücske a film. Többet vártam tőle. Unalmas is volt egy kicsit a film. És hiába szeretem annyira a Paul Walker filmeket, ez nagyon alulmúlta a várakozásaimat. Bár a Halálos irambanok után akció film legyen a talpán ami lázba tud hozni.

carragher 

Sima kis akció-limonádé a nagy nevek miatt hatos helyett hét de csak mert jó szívű vagyok. Egyébként tényleg csak közepes.
Az bírom ,hogy a spoiler

LyliaBloom

Ha jól emlékszem, eléggé meglepő film volt, de már régen láttam.

Kontra_Judit 

Fura, hogy az ember nézi ezeket a bankrablós filmeket és a rablóknak szurkol :)
Matt Dillon veszett jó zsaru, nagyon jó színész. De a rablók között is neves színészekkel találkozhattunk a filmben. Egy percig nem lehetett unatkozni, igazi pörgős akciófilm.


Népszerű idézetek

Rekaboni 

Jack: Követtem Coziert és lekaptam a rendszámát.
Eddie: Ja, tényleg vérprofi, zsírkrétával?

Rekaboni 

Gordon: Rablók vagyunk. Ez a mesterségünk. A rablás.

H_Anita

John: – Hol a C4 mi?
Fickó: – Hátul
John: – Mi? Nem értettem.
Fickó: – Hátul van! Hátul van!

John: – Hátul van. Menjünk.


Hasonló filmek címkék alapján