Kedvencelte 4

Várólistára tette 87


Kiemelt értékelések

Pnikolett

A könyv adaptációjának nevezni erős túlzás. Az alap ötleten kívül kb. minden más. Függetlenítve a könyvtől viszont nem volt olyan rossz, bár fordulat nem sok volt benne. Mark szála érdekelt leginkább a történetből,de a folytatásban lesz még kavar ezzel kapcsolatban úgy érzem. Rebecca jól elintézte magát…

Dexter79

Olvastam a történet alapjául szolgáló könyvet, ami baromira tetszett. Így sorozatban nem tudott már annyira meglepni, ráadásul nagyon nagy eltérések voltak a könyvhöz képest, ezért annyira nem is tetszett. Hiányoztak belőle fontos szereplők, akik meg voltak néha más neműek lettek. Itt egyik pár se tudta belopni magát a szívembe, még Rebecca története se hatott meg. Igazi jégcsapkirálynőnek volt beállítva, aki nagyon számító és nekem túl férfias volt a viselkedése, öltözködése is.
Igazi függővéggel ért véget a sorozat, gondolom majd egyszer folytatják, de nem biztos, hogy érdekelne.

1 hozzászólás
janetonic

Oké, már megint behúztak a csőbe, azt hittem, hogy csak 8 rész és így kerek, de persze, hogy függővég van. A fene vigye. De amúgy kifogástalan, baromi jó kérdéseket tesz fel a szerelemről és a párkapcsolatról. A krimi szál is izgalmas, meg tudott lepni minden fordulat, és még így sem éreztem nyakatekertnek. Most már csak az a kérdés, folytatják-e, és ha igen, mikor? Addig meg talán elolvasom a könyvet.

hepi1122

Tulajdonképpen két főbb részből áll: az egyik egy érdekes, utópisztikus elgondolás és párskeresési „technika” megjelenítése, a másik pedig egy gyilkossági nyomozás. Az egyik legfőbb baj pedig pont azzal van, hogy bár utóbbi egy unalmas, középszerű cselekményszál, mégis viszonylag sok időt szánnak rá, miközben inkább az előbbit kellett volna még inkább kifejteni és bemutatni. Így pedig sajnálatos módon az egész sorozat is egy nem túl izgalmas, középszerű alkotás lett.

csokidani 

Erdekes alapotlet es bevezetos utan csak huztak a sztorit, mint a retestesztat. Erre az esemenysorra kar volt 8 reszt kesziteni, egy masfel oras film boven eleg lett volna. Nem borzasztoan unalmas, csak egyre semmilyenebb, erdektelenebb lett szamomra. Igy utolag sajnalom a ra forditott idot. Foleg, hogy sokkal jobb is lehetett volna; a potencial megvolt.

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján