Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Haspók 

Egynek elment, de a filmnél nem jobb. A rövid epizódok miatt simán legyűrhető kb 2 és fél óra alatt, ami az előnyére szolgál. Kiszámítható volt és tényleg semmi újat nem hozott, de unalmasnak sem mondanám. Az első rész volt gyengébb, a többinél nem éreztem késztetést arra, hogy csekkoljam hány perc van még hátra belőle :)

Bazil 

Jack Bauer visszatért, még ha csak egy paródia erejéig is.
Mert ez egy 24 paródia volt, és csak így tudott működni számomra ez az új, modern, mobilos formátum. Mert nyolc percbe mi fér bele? Ezt komolyan gondolta valaki, hogy ennyi idő alatt értelmes sztorit lehet elmesélni? Egy régi és talán jobb világban 20 perc alatt egy árva szó nem hangzott el, és a kedves mozilátogató megbabonázva bámult a vászonra, ahol lassan, megfontoltan történtek a dolgok, és közben szólt a zene, és 20 perc után eljutottunk a főcímig, mégsem volt unalmas. És azt sem nagyon értem, hogy valaki tényleg a telefonja pár négyzetcentiméterén néz filmet? És ezzel meg van elégedve?
Szóval lehet, hogy ez nekem túl modern formátum.
A viszonylag magas csillagszám meg azért született, mert annak ellenére, hogy elképesztően leegyszerűsített és infantilis a megvalósítás (mondom, hogy paródia, ugye annak készült? – kérdezem reménykedve), azért feszültség az van benne, végül is egy adrenalinbomba az egész. Egy 24 parafrázis, de szerencsére nem tart 24 óráig, megelégednek a kedves alkotók egy reggeltől estig tartó – kissé eseménydús (és így teljesen valószerűtlen) nappal.
Úgy kell felfogni, hogy ez egy film, két órában, mert hiába van 14 részre szétdarabolva, a lejátszó folyamatosan ugrik a következő részre, és hál istennek stáblistával, főcímmel nem nagyon foglalkoznak, így 1-2 másodperc múlva már megint menekül valaki, felrobban egy bomba, Jack Bauer (bocs, nem emlékszem a karakter nevére) pedig ismét megmenti a világot. És etcetera etcetera 14-szer 8 percben.
Talán ha rendeztek volna ebből egy normális sebességű filmet, és nem néznék óvodásnak a nézőt, akkor még komolyan is vehettem volna.


Hasonló filmek címkék alapján