Teljes titoktartás (2019) 54

The Translators · Les traducteurs
105' · francia, belga · thriller, rejtély 12 !

9 műfordító gyűlik össze egy vidéki kúrián. Egy páncélozott teremben íróasztalhoz ülnek, hogy a legnagyobb titoktartás mellett lefordítsák egy világrengető sikerkönyv utolsó kötetét. De úgy tűnik, hiába minden óvintézkedés: a regény első 10 oldala egyszer csak feltűnik az interneten, és egy… [tovább]

magyar

Képek 1

Szereposztás

Lambert WilsonEric Angstrom
Olga KurylenkoKaterina Anisinova
Riccardo ScamarcioDario Farelli
Sidse Babett KnudsenHelene Tuxen
Eduardo NoriegaJavier Casal
Alex LawtherAlex Goodman
Anna Maria SturmIngrid Korbel
Frédéric ChauChen Yao
Maria LeiteTelma Alves
Manolis MavromatakisKonstantinos Kedrinos

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Nevra 

Régóta vártam ezt a filmet!
Egy kedvencem volt spoiler Are you f**king kidding me?
Sok volt benne a csavar, egy picit untam csak.
Kicsit csalódtam, többet nem is tudok mondani jelenleg.

Papp_Bence_Gábor

Amikor már felvettem a fonalat, mindig jött egy újabb csavar, és csak fogtam a fejem. Nagyon tetszettek a karakterek, a sztereotípiákra való építkezés, és az idősávokban való ugrálás. Egy dolgot hiányoltam: a filmnek nem volt hangulata.

EloiseBlack

Bár maga a történet a közepén kezdett egyértelmű lenni a plottwist ellenére is.Űgy érzem megérte beülni a filmre. Gyönyörűen ábrázolja az irodalom világát. Bölcsészeknek, fordítóknak, irodalmároknak kötelező darab lehet :)

Gabriella_Balkó 

Ez a film az irodalom és nyelvészet szerelmeseinek akár kötelező is lehetne, ebből a szempontból nagyon érdekes. A krimi szerelmeseinek, meg mint Agatha Christie Tíz kicsi indiánja, vagy akármelyik más hasonló krimi – x (ebben az esetben 9) személy összezárva 1 épületben, valaki a hunyó (ebben az esetben a hacker). Az alapötlet nagyon csavaros volt, de a végét szerintem túltolták, és ezért egy kicsit olyan felemás az érzésem.
Egyébként nálunk, Szlovákiában, ez a film nem is került moziforgalomba, ezért igen különlegesnek érezhettük magunkat az online vetítésen. :)


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján