Talpig fegyverben (2019) 66

Guns Akimbo
95' · angol, német, új-zélandi · akció, vígjáték 18

Miles egy átlagos srác, aki teljesen átlagos életet él, utálja a munkáját és még fülig szerelemes az ex-barátnőjébe, Novába. Csak a televízióból értesül arról, mi folyik a városban, ahol is egy online banda, a SKIZM teljesen ismeretlen embereket kényszerít vérre menő gladiátorharcra. Egy napon… [tovább]

Angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Samara WeavingNix
Daniel RadcliffeMiles
Ned DennehyRiktor
Mark RowleyDane
Natasha Liu BordizzoNova
Rhys DarbyGlenjamin
Grant BowlerDegraves
Hanako FootmanRuby
Milo CawthorneHadley
Set SjöstrandFuckface

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Sloan0 

Elvont és kretén, ez a két szó jellemzi leginkább, de jót derültem néha. Tipikus esti film, amivel elengedheted a napot. A nézőtől se vár el sokat, így a filmtől se kell a nézőnek, bár az alap sztori kicsit lerágott csont, de adott újat is.

LoneWolf 

A film, amiben a még mindig a Roxfort-i levelét váró, lecsúszott Harry Potter „pálcát” villant és egy Tesco-s Harley Quinn-nel lövöldözik egy sort. Nos, ebben jóval több lehetőség volt, mint amit végül sikerült belőle kihozni. Akadt ugyan pár jobb jelenete, de többségében felejthető és feleslegesen elmebajos darab, amiben Radcliffe ismét túlzottan is arra pályázik, hogy ne csak HP-val említsük őt egy lapon. Komolyan, mi van már vele, hogy folyton ilyen őrültségekben vállal szerepet? Neki biztosan poén, de nézőként már kezd kissé kínossá válni a dolog.

Hippoforaccus 

Ha paródiaként tekintjük, egész tűrhető, tele túlzásokkal és marhaságokkal, de ha komolyan gondolták, akkor atyaúristen! :D
Kicsit olyan, mint a Crank, amiben egy Harley Quinn utánzat is helyt kapott.

Rémálom 

Nem lett egy zsáner innovatív, John Wick darab, de kellemesen nézhető. A zene, az akció, a humor őrület, a játék utalások jók, néha kelleténél több a pisi humor, de rettentően szórakoztató.

Peter_Parker 

Szórakoztató állatság – kb. a Crank és a John Wick keveréke, 95 perces adrenalinbomba egy szerethető főhőssel.

szilvamag

Tetszett, nagyon jó kis szórakoztató film volt.

monokrom22 

A Talpig fegyverben egy audiovizuális atom és adrenalinbomba, aminek csak az a célja hogy felhőtlenül szórakoztasson. Geekek és gamerek előnyben, de popkult utalásokban sincs hiány, a forgatókönybe és a dialógusokba ezer helyen bele lehet kötni, a karakterfejlődés egy vicc, a CGI a trahsfilm jelleget erősíti, de a pörgés és a ritmus mindenért kárpótol. Ja, és nem utolsó sorban a színészek is mocskos jók.

Master_Miller

Ez a film fullba tolta a baromságot. Jól esik az önirónia a rengeteg megaprodukció között!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján