Kedvencelte 3

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Ilyen unalmas szökős filmet se láttam tán még… @_@" Itt az egyetlen, ami elszökött, az 2 óra az életemből… =_="

Illetve, ha nem unalmas, akkor rohadt idegesítő, hogy bár semmit nem tudtam erről a sztoriról, mégis ahányszor „feszültség” akart lenni az vagy totál kiszámítható volt vagy rohadt idegesítő… Vagy mindkettő… X( Szegény Potter, ahogy bámul sokszor olyan hülye meredten a bundás képivel… de a többiek is, kész agyvérzés.

Vártam mikor lesz benne valami akció, durvulás, árulás, valami, akármi… de sehol semmi. :l Eleinte még csodáltam, hogy egyesek milyen semmiből tudnak készíteni valamit, de idővel ez a csodálat átment hitetlenkedésbe… Nem hiszem el, hogy így ki lehetett valaha is börtönből szökni. Bememorizálja a kulcsok kinézetét, aztán megcsinálja őket fából, + barkácsol hozzájuk még ezt azt………. Meg gyárt több tucat kulcsot, ránézésre, ahelyett, hogy 3-4 kulcs után simán leütötték volna és megkötözték volna Pufi őr urat… =_=

u.i.: viszont wow, minő menő izmocskái vannak itt Radcliffe-nek! =)
Ja és bírtam a legvégén Lee-nek még mindig nem volt begyógyulva az arcán a seb, amit film elején szerzett…… 400+ vagy mennyi nap után… ??????? =D

1 hozzászólás
Kiskakukk 

Sajnos nem igazán tud lekötni, mikor a cselekmény nagy részét az teszi ki, hogy kulcsot faragnak és lopakodnak a folyosókon.

Mr_Catharsis91 

Olyan klasszikus egyszer-nézhetős film volt. Nem a legjobb prison break film, amit valaha forgattak és a politikai mondanivalója is elsikkadt benne valahol. Radcliffe-re nem mondanám, hogy kinőtte volna úgy HP karakterét, mint ahogyan az Pattinson verekedte ki magát Edward Cullen-ből.
Még jó pár szerep fog kelleni neki, itt kicsit úgy nézett ki mint egy nerd birkózó.

Rémálom 

Lehetne egy feszültséggel teli film az is, hogy csak kulcsokat faragnak és a folyosókon bandukolnak, de ez hihetetlenül rosszul van kezelve ebben a sztoriban. Baromi unalmas, mindenféle érzelmi töltet nélkül.


Hasonló filmek címkék alapján