Szeress, ha mersz (2003) 49

Love Me If You Dare · Jeux d'enfants
93' · francia, belga · dráma, romantikus 12

Julien a totális megaláztatás elől megmenti Sophie-t, a lengyel bevándorló kislányt. Ekkor, nyolcévesen indul a két gyerek barátsága. Kitalálnak egy játékot, melynek be nem vallott célja, hogy együtt lehessenek. Különböző feladatokat határoznak meg egymás számára, amelyeket teljesíteni kell.… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Marion CotillardSophie Kowalsky
Guillaume CanetJulien Janvier
Joséphine Lebas-JolySophie, 8 évesen
Thibault VerhaegheJulien, 8 évesen
Gilles LelloucheSergei Nimov Nimovitch
Emmanuelle GrönvoldJulien anyja
Gérard WatkinsJulien apja
Julia FaureSophie nővére
Laëtizia Venezia TarnowskaChristelle Louise Bouchard
Elodie NavarreAurélie Miller

További szereplők

Kedvencelte 25

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

piciszusz 

Valami nem klappolt nekem ezzel a filmmel, de nem tudom mi. Szeretem Marion-t, de ezek a fogadásos dolgok annyira nem jönnek be. Talán Sophie karaktere volt, ami zavart, a zakkant lengyel lány, aki inkább összetöri mindenki szívét, mint hogy beismerje a saját érzéseit. Hát Julien meg olyan semmilyen volt, csak lebegett nekem a történetben. Inkább hagyjuk, nem tudok normális értékelést írni.

ChEebor 

Ez a film mind a történetét, mind a képi világát tekintve annyira bizarr, hogy úgy igazán nem is tudtam mit kezdeni vele, nem az a cuki kis film, mint amit a leírása alapján gondol az ember. A karakterek valahogy gonoszak, de mégis… átjön, hogy szeretik egymást. Érdekes alkotás.

Róka

Nagyon régen, még gimiben láttam párszor, nagyon megszerettem, a zenéje miatt is. Még mindig jó, bár annyira nem tetszik, mint régen, és csak most tűnt fel, hogy a srác mennyire aljas volt…

Toncsi

Nagyon szerettem volna szeretni, de szinte egyáltalán nem volt rám hatással. Olyan volt az egész, mintha nem lenne tétje a „játéknak”, inkább csak egy kellemes moziélményt ad a film. A vége viszont kifejezetten tetszett, szeretem a meghökkentő, ugyanakkor szép befejezéseket.


Hasonló filmek címkék alapján