Szerelem sokadik látásra (2005) 51

A Lot Like Love
107' · amerikai · romantikus

Oliver (Ashton Kutcher) elég jóképű, de kétségbeejtő, hogy férfi létére még mindig a szüleivel lakik. Emily (Amanda Peet) épp az ellenkezője, mindig ösztönösen dönt, többnyire rosszul és éppen ezt élvezi. Egy repülőgépen egymásba botlanak és ez megpecsételi sorsukat. Az együtt töltött rendkívüli… [tovább]

Angol

Képek 3

Szereposztás

Ashton KutcherOliver Martin
Amanda PeetEmily Friehl
Taryn ManningEllen Martin
Aimee GarciaNicole
Tyrone GiordanoGraham Martin
Gabriel MannPeter
Kathryn HahnMichelle
Ali LarterGina
Sarah ShahiStarlet
Birdie M. HaleIdős néni

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Pandalány

Szerelem sokadik látásra.
Imádás sokadik nézésre.
Megunhatatlan számomra, mert nem egy tipik romantikus film. A humor az erőssége, és a szereplők sok hosszú utat járnak be.
A két színész között a kémia szerintem abszolút működik, imádom Ashtont. <3
A zenék pedig zseniálisak.

mazsolafa

Van ebben a témában sokkal jobb film is. Ez olyan semmilyen.

Lulu23 

Első felületes áttekintésre egy romantikus vígjáték, ahol a szerelmesek éveken keresztül keresik az egymáshoz vezető utat. Esős délutánra ideális, de ezért még nem adnék tíz csillagot.
Aztán elkezdem boncolgatni magamban az apróságokat, hogy a hebrencs diákokból a pályakezdés viszontagságain át, a futó kalandok és múló párkapcsolatok sebzésein keresztül hogyan válik felnőtt, aki már felveszi a pajzsot egy esti randi előtt, akinek egy kicsit megtört a fény a szemében és próbál racionálisabban gondolkozni. És belenézek, hogy Kutcher – akit egyébként pont azért bírok, mert nagyon jól tudja hozni a szerencsétlenül mosolygó karaktert – egészen úgy viselkedik, mint egy színész és a két idétlen mosolya között tényleges különbséget érzek a filmbeli évek múltával.
Végeredményben pedig végigfutok a jeleneteken és rájövök, hogy mennyire jó görbetükör már ez a 20. század végi generációnak. És eljutok oda, hogy tulajdonképpen nem is a románc, hanem az életutak romantikája érdemel több figyelmet. És csillagot.
Én szerettem ezt a filmet.

Pandalin

Egész aranyos kis romantikus vígjáték. Főszereplőink évről évre valahogy mindig egymás útjába kerülnek és ilyenkor mindig rosszalkodnak egy sort, de közben élik az életüket. Van ami összejön és van ami nem, de egyben biztosak lehetnek, hogy tuti, hogy összefutnak.


Hasonló filmek címkék alapján