Szelíd szerelem (Szerelem 1.) (2003) 54

Love Comes Softly
84' · amerikai · dráma, romantikus, western 12 !

Házasságuk során egy ígéretet nem sikerült betartaniuk. Hogy sosem lesznek szerelmesek. Egy asszony álma az új életről vállalkozó kedvének, bátorságának és belső erejének próbatételévé válik.
Marty egy szekéren érkezik az amerikai határvidékre, hogy új életet kezdjen. Egy előre… [tovább]

Szereposztás

Katherine HeiglMarty Claridge
Dale MidkiffClark Davis
Skye McCole BartusiakMissie Davis
Corbin BernsenBen Graham
Theresa RussellSarah Graham
Oliver MacreadyAaron Claridge
Tiffany Amber KnightLaura Graham
Adam LoefflerClint Graham
Nick ScogginJohnson tiszteletes
Jaimz WoolvettWagon Train Scout

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 66


Kiemelt értékelések

Nympha17

Kedves történet volt. Bár az erős vallásos vonallal nem tudtam mit kezdeni, de a két felnőtt szerelmének a kibontakozása nagyon szép volt. Hiába, nem mindig a forró lángolás és szenvedély jön azonnal. Van hogy ez a második lépés.

andy332488

Egyáltalán nem ilyenre számítottam! Nem néztem meg a szereposztást, pedig ha tudtam volna, hogy Katherine Heigl játszik benne, akkor biztosan kevésbé húzódoztam volna e film megnézésétől! :D Úgy képzeltem el, hogy középkorúak, inkább idősebbek a szereplők, és sokkal kevésbé érdekes a történet… :P (Akkor miért akartam megnézni? Hát mert kell valami a western kategóriára… :P)
Érzelmes, megható történet, itt-ott humoros részekkel, tényleg jó volt! :D Nagyon nevettem, amikor tyúkot akart vágni Marty, főleg, mert én is kb. úgy csinálnám… :DD


Népszerű idézetek

KyKy

A szerelem nem mindig villámcsapás, néha csak belopakodik szelíden.

KyKy

Az ünnep mindenki számára ajándék, bárhol töltse. Nem az a fontos, hol töltjük, hanem hogy kivel.

KyKy

Ha Missy elesik, megüti magát, még akkor is, ha ott állok mögötte. Ez nem azt jelenti, hogy miattam esett el, de ő tudja – mert határtalanul bízik bennem –, hogy ott leszek és fölemelem, hogy nekem is fáj, hogy én is vele sírok, és megnyugszom, amint megnyugszik. Én ugyanilyen szilárdan hiszem, hogy Isten ott áll a hátam mögött. Az, hogy isten szeret bennünket, nem azt jelenti, hogy nem történhet velünk baj, hanem a bizonyságot, hogy ő mellettünk lesz, ha elesünk.


Folytatása

Összehasonlítás

Szerelem


Hasonló filmek címkék alapján