Spielberg (2017) 30

Steven Spielberg egyike a világ leghíresebb filmeseinek. A közel ötven éves pályafutása során páratlan életművet alkotott. Most elmeséli életét, egyedülálló kapcsolatát a filmkészítéssel. A keserédes gyerekkorától kezdve végigkövethetjük pályáját a felemelkedésen, majd a hihetetlen… [tovább]

angol
angol

Szereposztás

Leonardo DiCaprioönmaga
Laura Dernönmaga
Tom Hanksönmaga
Christian Baleönmaga
Harrison Fordönmaga
Cate Blanchettönmaga
Liam Neesonönmaga
Daniel Craigönmaga
Steven Spielbergönmaga
Martin Scorseseönmaga

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Mr_White 

A szokásos jól megdicsérünk, kicsit meg szidunk is, hogy úgy nézzen ki, mintha kiegyensúlyozottan néznénk vizsgálatunk tárgyát. Nem ebből a fimből fogjuk megtudni, ki is volt valójában Spielberg. Ettől még persze sok infó van benne, igaz, nem minden filmjével foglalkoznak. Az új volt nekem, hogy a mozis karrierje előtt vagy 5 évig a tévének rendezett. Pl. ő rendezte a Columbo első részét is (ha nem vesszük a pilotot).

Little_Monster 

Sok érdekességet megtudhatunk a zseniális rendezőről, mivel nagyon nagyra tartom a munkásságát, számomra élmény volt nézni, hogy mit tett le a mester az asztalra az évek alatt. Nem semmi életút, ezt eddig is tudtuk, nem lesz egyszerű utána csinálni.

Timi98 

Már régóta megakartam nézni, hiszen nagyon szeretem Spielberg filmjeit. Igazából elég tömény, viszont nagyon jól összefoglalja a lényeget. Aki szereti Spielberg munkásságát az élvezni fogja és érdekesnek találja majd.

Renita144 

Rengeteg újdonságot tudhatunk meg, mivel nagyon jól bemutatja Spielberg munkasságát, amit számos életrajzi elemmel is kiegészít. Egyedül a hosszával volt bajom, de megértem hogy egy ilyen életpálya bemutatását nem tudták a készítők bezsúfolni másfél órába. Én akár egy több részes dokumentumfilm-sorozatként jobban el tudtam volna képzelni.


Hasonló filmek címkék alapján