Spenser az igazság nyomában (2020) 18

Spenser Confidential
110' · amerikai · dráma, krimi

A frissen szabadult Spenser szövevényes gyilkosságban nyomoz, és ismét beszippantja a bostoni alvilág. A sikerkönyv-sorozat megfilmesítése Mark Wahlberg főszereplésével.

angol

Képek 1

Szereposztás

Mark WahlbergSpenser
Winston DukeHawk
Colleen CampMara
Alan ArkinHenry Cimoli
Austin Post
Austin PostSqueeb
Hirdetés

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Remake

Sima akciófilm. (hogy lehet egy akciófilm sima? :) ). Annyi az egész, hogy kijön 5 év után a börtönből egy volt rendőr (Spenser) és éppen belefut egy gyilkosságba és éppenpont azt a főrendőrt ölik meg, aki őt a börtönbe juttatta. Spenser ezt csak félszemmel nézi elégedetten, mert, miközben kamionsofőrként szeretné keresni a kenyerét, azon mereng, hogy ki végezhetett a volt főnökkel? Lesznek segítői, mások meg többször összeverik, van egy volt nő is a képben (ilyen mindig van) és végére jár a dolognak.

hashtaghetimozi 

A Spenser az igazság nyomában egy gyorsan felejthető, a középszerűség mezsgyéjén darab. Egyszer megnézhető, de se a gyengécske akciójelenetek, se az elnagyolt dráma, se a csak helyenként működő humor nem indokolja az újranézését. A karakterek és a színészek még nagy vonalakban működnek, de az eredetiséget senki ne ettől a filmtől várja.

Csészike

Kiszamítható történet, humoros, viszonylag jó végkifejlettel. Kedvencem, Spenser csaja volt. Hihetetlenül barbár az a nő, olyan ordenáré, hogy az már király :D jobban tartottak tőle a srácok, mint a gyilkos bandaktól.
A kedvencrészeim: kalapács a szélvédőben es Black Batty.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján