Spenser az igazság nyomában (2020) 55

Spenser Confidential
110' · amerikai · dráma, krimi

A frissen szabadult Spenser szövevényes gyilkosságban nyomoz, és ismét beszippantja a bostoni alvilág. A sikerkönyv-sorozat megfilmesítése Mark Wahlberg főszereplésével.

angol

Képek 1

Szereposztás

Mark WahlbergSpenser
Winston DukeHawk
Colleen CampMara
Alan ArkinHenry Cimoli
Austin PostSqueeb
Bokeem WoodbineDriscoll
Iliza ShlesingerCissy Davis

Kedvencelte 2

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

pvik13 

Egy egyszer nézős egész menő akciófilm. ft Post Malone ┐(゚~゚)┌

Honey_Fly 

Lőnek és verekednek és picit üldöznek autóval és nem kell rajta sírni és sajnálni senkit, de még izgulni sem, csak enni a mogyorót közben és nézni ki a fejünkből. Pont amire vágytunk.

Remake

Sima akciófilm. (hogy lehet egy akciófilm sima? :) ). Annyi az egész, hogy kijön 5 év után a börtönből egy volt rendőr (Spenser) és éppen belefut egy gyilkosságba és éppenpont azt a főrendőrt ölik meg, aki őt a börtönbe juttatta. Spenser ezt csak félszemmel nézi elégedetten, mert, miközben kamionsofőrként szeretné keresni a kenyerét, azon mereng, hogy ki végezhetett a volt főnökkel? Lesznek segítői, mások meg többször összeverik, van egy volt nő is a képben (ilyen mindig van) és végére jár a dolognak.

Irasalgor

A Spenser az Igazság Nyomában tipikusan egy olyan film, amit megnéz az ember, éppenséggel nem unatkozik rajta, aztán vége és egy év múlva, ha előkerül a neve, akkor azon gondolkodik, hogy látta-e már, vagy honnan ismerős. Egyszer éppen megnézhető, a felszínes krimielemek valamint a mérsékelt akciószekvenciákat jól kiegészíti a csipetnyi humor, valamint Mark Wahlberg és a színészek játéka, de ettől függetlenül egy teljesen átlagos, sótlan alkotás lett a Netflix új üdvöskéje. A sótlanságáért kap ennyi pontot, a hat pontosok azért legalább megpróbálnak valamit letenni az asztalra. Helyette inkább ide azt a 22 Mérföld folytatást Peter Berg, de iziben!

Értékelés: 5/10

Márta_Péterffy 

Tegnap késő éjjel néztem, annyira nem rossz, mint amennyire lehúzták. Nem reális, de én nem szeretem igazán /csak pár ritka jó esetben/ a realista filmeket. A női főszereplő, Spenser párja remek volt! A karakter és színésznő is.

monokrom22 

A Spenser az igazság nyomában egy gyorsan felejthető, a középszerűség mezsgyéjén mozgó darab. Egyszer megnézhető, de se a gyengécske akciójelenetek, se az elnagyolt dráma, se a csak helyenként működő humor nem indokolja az újranézését. A karakterek és a színészek még nagy vonalakban működnek, de az eredetiséget senki ne ettől a filmtől várja.

MóroczMárk

Tényleg egyszernézős akció film, semmi maradandó.
A filmet kb Post Malone adja el spoiler meg talán Mark Wahlberg. De jóvan az.
Kikapcsolódásra teljesen rendben van.

Csészike

Kiszamítható történet, humoros, viszonylag jó végkifejlettel. Kedvencem, Spenser csaja volt. Hihetetlenül barbár az a nő, olyan ordenáré, hogy az már király :D jobban tartottak tőle a srácok, mint a gyilkos bandaktól.
A kedvencrészeim: kalapács a szélvédőben es Black Batty.

Ainsel 

Az a fajta popcorn akciófilm, ami engem nagyon szórakoztat. Semmi extra, nincsenek nagy meglepetések, vagy bonyolult koreográfiás verekedés, mégis működik. Sok segg lesz szétrúgva, párszor Spensert is megrángatják, de közben hozzák a kellő humort. Pl. Hawk, ahogy a halott macska miatt durran el az agya, vagy Spenser kissé pszicho csaja, aki előtt egy rakás kemény csávó is vigyázzba vágja magát. Esti kikapcsolódásnak tökéletes.

kovpetra

Vicces, kikapcsoló. Kicsit kiszámítható volt, de én élveztem nézni.


Hasonló filmek címkék alapján