Shark – Törvényszéki ragadozó (2006–2008) 20

A magánéleti problémái és egy félresikerült ügye miatt Sebastian Stark úgy dönt, hogy elege van a védőügyvédi hívatásából, ezért felmond a munkahelyén. Miközben új állás után néz, szinte az ölébe hullik a lehetőség: felajánlanak neki ugyanis egy igazgatói pozíciót a D.A. nevű szervezet bűnügyi… [tovább]

Szereposztás

James WoodsSebastian Stark
Sophina BrownRaina Troy
Sarah CarterMadeline Poe
Jeri RyanJessica Devlin
Danielle PanabakerJulie Stark
Kevin PollakLeo Cutler
Jonathan BanksJason Normandy
Jonathan BanksRobert Truman
Mireille EnosChloe Gorman (S01E09)
Sam PageCasey Woodland

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem olyan rossz sorozat ez, de lehetett volna jobb is. Vannak olyan részei is, amik tetszettek. Komolyabb témákat is boncolgat, de azért van benne humor is. A szereplők között volt pár kedvencem is. James Woods keményen hozta a sztárügyvédet, apaként pedig időnként szigorú volt a lányával. :-)

woolfe

Ez akár jó is lehetett volna, mert akadtak benne fajsúlyos részek, James Woods hozta a formáját, szépen dolgoztak az apa-lánya kapcsolaton is (apropó, zseniálisan ábrázolt apakomplexus!), sőt, van olyan jó – ha nem jobb –, mint egy CSI sorozat, de valami mégis vakvágányra vitte. Kicsit eltolták Stark karakterét CSI Miami formátumba, gondolom, az jött be éppen, a fókuszcsoportok Horatio szóvicceire reagáltak inkább. :D Mindenesetre sajnálom, mert lehetett volna ebből több és jobb is.


Hasonló filmek címkék alapján