Seriff és az idegenek (Seriff 2.) (1980) 47

Why Did You Pick on Me? · Chissà perché... capitano tutte a me
99' · olasz · akció, vígjáték

A dinamitöklű seriff és az idegen bolygón született szőke kisfiú, H-7-25 kalandjai folytatódnak. A seriff ezúttal sincs könnyű helyzetben, hiszen számtalan rendelkezés akadályozza abban, hogy felvegye a harcot az Idegenek ellen, akik el akarják foglalni a Földet. A helyzetet tovább nehezíti,… [tovább]

angol

Szereposztás

Bud SpencerHall seriff
Ferruccio AmendolaHoward polgármester
Cary GuffeyH7-25 / Charlie Warren
Claudio UndariVezető
John BarthaRendőrfőnök
Giovanni CianfrigliaFöldönkívüli
Carlo RealiTurner hadnagy
Giancarlo BastianoniDinamit testvér / maszkos rabló / idegen
Riccardo Pizzutifavágó
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Ha nem is éppen örök klasszikus, de az első részével együtt, öt-tíz évente nézhető darab. Sok vicces pofon elcsattan benne, és körül-belül ennyi humorforrással rendelkezik, de ha éppen egy kis agylekapcsolásra van szüksége az embernek, megfelel.

Kemiviki 

Jobban tetszett egy picit mint az előző rész, de azért ez sem lett kedvenc.

LooneyLuna23

A korábban jól működött dolgok közül megtartottak néhányat (a seriff és a kisfiú kapcsolata, a verselő rádiós), mégis visszalépés volt ez az első filmhez képest. A történet(szerűség) számtalan logikailag problémás részletet tartalmazott, az idegenekre pedig nem tudok jobb szót használni, mint a „röhejes”t. Az oké, hogy abban az időben, amikor a film készült, másként képzelték el a földönkívülieket, mint manapság, de akkor sem értem, miért kellett ennyire bugyutának ábrázolni őket. Szerintem eleve el sem kellett volna készíteni ezt a folytatást, mert ezzel csak lerombolták az előző rész által felépített szerethetőséget.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján