Salt ügynök (2010) 172

Salt
100' · amerikai · akció, thriller 16

1 díj · 3 jelölés

Evelyn Salt a Központi Hírszerző Iroda titkos ügynöke. A nyugalmasnak eddig sem nevezhető élete fenekestől felfordul, amikor egy orosz disszidens azt állítja róla, hogy a KGB alvó ügynöke, akit nem akármilyen feladat miatt „élesítettek”: az Egyesült Államokba látogató orosz elnököt kell… [tovább]

magyar

Képek 2

Szereposztás

Angelina JolieEvelyn Salt / Natasha Chenkov
Liev SchreiberTheodore "Ted" Winter
Daniel OlbrychskiOleg Vasilyevich Orlov
Chiwetel EjioforPeabody
August DiehlMichael Krause
Corey StollShnaider

Kedvencelte 10

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

ananiila

Egynek elment. Viszont képtelen vagyok kiverni a fejemből Jolie hülyébbnél hülyébb parókáit. Márpedig ha ez marad meg leginkább egy filmből….

Kiskakukk 

Igazodva a címhez, az értékelésem: hát ez a film elég sótlan lett.

2 hozzászólás
Bettina_Puskás

Meglepően jó volt. Valahogy nem fogott meg az előzetes, de, gondoltam, egy a fene :D Nagyon tetszett :) Jolienak mindig is jól állt az akció és ez itt sem volt másképp.

TribeBubu 

Átlagos látványos akciófilm. Nem rossz, de valahogy számomra semmi újat nem nyújtott. Sajnos nagyon is felejthető.

lipotdorka 

Jolie-nak nagyon jól áll az akció szerep, bírjuk ezt a filmet ;) Amúgy is rá vagyok kattanva a kémkedés témára :D

Alvarando 

Fordulatos akciófilm, ahol a főszereplő ügynöknőről a film során sokszor nem tudjuk megállapítani, hogy melyik oldalon áll valójában.

LeaIris2001

Csak azt sajnálom, hogy ennyire kaptafára készült, és ilyen kiszámítható lett. Pedig az alaptéma érdekes, még ha van is benne egy tipikus amcsi fordulat…
Jolie viszont csodálatos volt, ő mindig az.

mvancsika 

Szimpla akciófilm, semmi különös. Viszont egy estére pont megfelelt, elég szórakoztató volt és végig lekötött (igazán sajnálatos, hogy ezt már külön le kell írnom, annyi unalmas filmet láttam). A két csavar engem meglepett, aminek külön örülök. Szeretem, ha meglepnek egy filmben.

Ninácska 

Aki ismer, tudja, hogy odáig vagyok, meg vissza Angelina Joliért, szóval, ez a filmje is nagy kedvencem, és imádtam! Ez a nő nem tud rosszul szerepelni. Mindig igazán beleéli magát a szerepébe, pont ettől sikerül mindegyik filmje olyan tökéletesre! Imádom!


Hasonló filmek címkék alapján