Rokonok (2006) 70

110' · magyar · dráma 12

Kopjáss Istvánból Zsarátnok főügyésze lesz a korrupt Makróczy ellenében. Kopjáss tiszta ember. A zsebe üres, de a feje tele van szép, világmegváltó álmokkal. A főügyészi pozícióval azonban nemcsak jóra fordítható hatalom jár, hanem egy jó nagy disznóság, a Sertéstenyésztő és sok-sok rokon. A… [tovább]

magyar

Képek 6

Szereposztás

Csányi SándorKopjáss István
Tóth IldikóLina
Eperjes KárolyKardics
Marozsán ErikaMagdaléna
Venczel VeraKardicsné
Pindroch CsabaImike
Kállai FerencBerci bácsi
László ZsoltMartiny Laci
Gesztesi KárolyMakróczy
Csuja ImreCsordás

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Yuuko

Kb három tanórán keresztül néztük, és esküszöm, hogy szívesebben elemeztem volna verset helyette… Borzasztóan untam a történetet, a felénél belealudtam, és vagy harminc perc totál kiesett belőle. És értem én, hogy a főszereplő akar lenni a tipikus kisember, de olyan szerencsétlen volt, hogy néhányszor percenként minimum kétszer megcsapkodtam volna… pedig én vagyok az, aki általában elvan a kötelezőkkel.. csak az Anyegint tartsák távol tőlem, mindenki biztonságának érdekében + most már ezt is.

Charityy 

A könyv olvasásáig nem jutottam el, de a film nem nyerte el a tetszésemet. A szereplök idegesítettek, némelyik szerintem túl is játszott.

Dombi_Petra 

Borzalmas volt. Végig szenvedtem 3-4 magyar órát, mire végre vége lett a filmnek. A film egyetlen pozitívuma Csányi Sándor volt.

Zakuro 

Bwoah…nem tetszett, szenvedtem vele. Igazából nem is értem, miért. Ha alaposan megnézem, nem olyan szörnyű. A történet rendben van, bár azt nehéz lett volna elrontani, eleve adott volt. A színészek is rendben voltak (mondjuk volt, aki túljátszotta), Eperjes ismét meggyőzött. A hossz se olyan vészes, mégis, valami hiányzott, és ez az a valami, amit néha hiányolok a magyar filmeknél. Látszólag minden rendben, valami mégis hiányzik, ezért képtelen vagyok azt mondani rá, hogy jó.

Rytalias

Könyvadaptációnak nem vészes. Eperjestől mondjuk falnak megyek, de mentségére szóljon, hogy a regénybeli Kardics bácsi is elég nehezen tolerálható. Igazából azért a nettó másfél perc Mácsaiért néztem meg, és végülis megérte.

Chris90 

Oké, több mint 10 éve láttam, és akkor még gimis voltam, de emlékszem, hogy nagyon nagyon unalmas volt ez a film. Csak az maradt meg bennem, hogy a vége a disznóólban játszódott, meg talán az elején volt valami asztalon fején állás (bár, az lehet, hogy a Hídemberben volt). De mivel alapból Móriczot sem szeretem annyira, így nem valószínű hogy újranézem bármikor is.

Lenke_M

Magyaróra keretében néztük meg, és azt kell mondjam, nem volt jó.
Szerintem egyáltalán nem tizenéves gyerekeknek való, és ezért nem várható el, hogy tetszen.

Martyna2

Csányi Sándor szuper volt.
Amúgy hozta a könyvet elég rendesen, ott nem értettem pár párbeszédet, ami itt tiszta lett.
Kardics valami hihetetlenül nevetségesen élvezhető volt, azok a közelik, amikor röhögött… Megalapozták a film hangulatát.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján