Rokonok (2006) 60

110' · magyar · dráma 12

Kopjáss Istvánból Zsarátnok főügyésze lesz a korrupt Makróczy ellenében. Kopjáss tiszta ember. A zsebe üres, de a feje tele van szép, világmegváltó álmokkal. A főügyészi pozícióval azonban nemcsak jóra fordítható hatalom jár, hanem egy jó nagy disznóság, a Sertéstenyésztő és sok-sok rokon. A… [tovább]

magyar

Képek 5

Szereposztás

Csányi SándorKopjáss István
Tóth IldikóLina
Eperjes KárolyKardics
Marozsán ErikaMagdaléna
Venczel VeraKardicsné
Pindroch CsabaImike
Kállai FerencBerci bácsi
László ZsoltMartiny Laci
Gesztesi KárolyMakróczy
Csuja ImreCsordás

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Charityy 

A könyv olvasásáig nem jutottam el, de a film nem nyerte el a tetszésemet. A szereplök idegesítettek, némelyik szerintem túl is játszott.

Dombi_Petra 

Borzalmas volt. Végig szenvedtem 3-4 magyar órát, mire végre vége lett a filmnek. A film egyetlen pozitívuma Csányi Sándor volt.

Zakuro 

Bwoah…nem tetszett, szenvedtem vele. Igazából nem is értem, miért. Ha alaposan megnézem, nem olyan szörnyű. A történet rendben van, bár azt nehéz lett volna elrontani, eleve adott volt. A színészek is rendben voltak (mondjuk volt, aki túljátszotta), Eperjes ismét meggyőzött. A hossz se olyan vészes, mégis, valami hiányzott, és ez az a valami, amit néha hiányolok a magyar filmeknél. Látszólag minden rendben, valami mégis hiányzik, ezért képtelen vagyok azt mondani rá, hogy jó.

Rytalias

Könyvadaptációnak nem vészes. Eperjestől mondjuk falnak megyek, de mentségére szóljon, hogy a regénybeli Kardics bácsi is elég nehezen tolerálható. Igazából azért a nettó másfél perc Mácsaiért néztem meg, és végülis megérte.

Chris90 

Oké, több mint 10 éve láttam, és akkor még gimis voltam, de emlékszem, hogy nagyon nagyon unalmas volt ez a film. Csak az maradt meg bennem, hogy a vége a disznóólban játszódott, meg talán az elején volt valami asztalon fején állás (bár, az lehet, hogy a Hídemberben volt). De mivel alapból Móriczot sem szeretem annyira, így nem valószínű hogy újranézem bármikor is.

Martyna2

Csányi Sándor szuper volt.
Amúgy hozta a könyvet elég rendesen, ott nem értettem pár párbeszédet, ami itt tiszta lett.
Kardics valami hihetetlenül nevetségesen élvezhető volt, azok a közelik, amikor röhögött… Megalapozták a film hangulatát.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján