Rocksuli (2003) 157

School of Rock
108' · amerikai, német · vígjáték, zenei 12

0 díj · 3 jelölés

Dewey Finn rockistenként definiálja magát. Ám úgy tűnik, bealkonyult neki, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten. A bandája ki is rúgja a csapatból. Mintha ez nem lenne elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, több havi bérrel lóg Ned nevű… [tovább]

magyar
angol

Képek 1

Szereposztás

Jack BlackDewey Finn
Adam PascalTheo
Chris StackDoug
Sarah SilvermanPatty Di Marco
Mike WhiteNed Schneebly
Jordan-Claire GreenMichelle
Joan CusackRosalie Mullins
Miranda CosgroveSummer Hathaway
Joey Gaydos Jr.Zack
Kevin Alexander ClarkFreddy Jones

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 37

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Ez is örök kedvencem marad. Annyira kis ártatlan, vicces, és persze jó zene. ;)
Cukik a srácok, Jack Black meg viselhető a maga hülyeségével. Aranyos kis családi film. :)

viky0222

Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, nem vártam túl sokat, hiába vannak jó értékelései, de szerencsére egészen élveztem. Azt nem mondon, hogy kedvenc lesz, és újranézem majd, de jól szórakoztam, tetszett a zene, a gyerekek, az egész koncepció. Jó lett volna, ha azokban a sulikban is lett volna ilyen, ahová én jártam, de nekem csak kötelező kórus jutott, amit utáltam…
Jack Black-et nagyon bírtam, Miranda Cosgrove pedig nagyon cuki. :D A zene a végén pedig nagyon-nagyon jó, pláne ha figyelembe vesszük, hogy csak gyerekek.

agi89

Egy korszakom filmje. Imádtam!
Számtalanszor megnéztem és nem tudtam megunni. :)
A zenék. Ahwwww ♥

Londonna 

Annyian odavannak ezért a filmért, gondoltam bepótolom hát a hiányosságomat, hogy megtudjam, mire fel a népszerűsége. Nos… Ha őszinte akarok lenni, nem lettem okosabb.
Valami nagy durranásra számítottam, valami igazán rockosra, na de hát ez annyira, de ANNYIRA langyi volt, hogy majdnem bealudtam rajta. Jack Black kb. mindig csak ezt a végtelenül ripacs karaktert tolja, most már nem tudom érdekel-e egyáltalán, hogy tud-e valami mást is. Megcsömörlöttem.
A film utolsó 10-15 perce tetszett csak, de azt is csak valami videoklipként tudnám elképzelni, mondjuk egy Red Nose Day keretei között. Arra mondjuk teljesen alkalmas. Nade, hogy ebből tényleg egy komplett musicalt gyártottak, és … játsszák színpadon, és jajtejóég…

Sisyll

Jesszusom mennyire örültem volna, ha én is ilyen suliba járhattam volna…

1 hozzászólás
ggizi

Jack Blacket nagyon bírom, igazi őrült pasas, és amit itt a kölykökkel zeneileg összehoznak az nekem nagyon bejön.
Ez megint olyan film, amibe ha belefutunk, az egész család csak nézi és nézi, még a stáblistás rész is a legjobbak között van :))

LukeSkywalker 

Besz@rás jó film, Jack Black bődületes alakításával (simán Oscart érdemelt volna), egy rakás édi kölökkel, és persze kurv@ jó zenével.

sirdavegd

Rocktörténet órán kötelező volt megnézni. Azóta nem félek a kezembe venni semmilyen hangszert, mert előbb-utóbb úgyis jól fog szólni :)

gyberna

Amilyen gagyinak tűnt a címe és az első pár perc, nem gondoltam, hogy így összeszedi magát a film. Meglepően szórakoztató lett, szerethetőek a karakterek, igazán pozitívan csalódtam! :)

Kicsiboszi

Amikor először láttam ezt a filmet, borzasztóan sajnáltam, hogy ilyen suli igaziból nincs, és azt még jobban, hogy egy botfülű zenei antitalentum vagyok. A mai napig szeretem ezt a filmet, az egyik kedvencem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján