Rocksuli (2003) 231

School of Rock
108' · amerikai, német · vígjáték, zenei 12

0 díj · 3 jelölés

Dewey Finn rockistenként definiálja magát. Ám úgy tűnik, bealkonyult neki, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten. A bandája ki is rúgja a csapatból. Mintha ez nem lenne elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, több havi bérrel lóg Ned nevű… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Jack BlackDewey Finn
Adam PascalTheo
Chris StackDoug
Sarah SilvermanPatty Di Marco
Mike WhiteNed Schneebly
Jordan-Claire GreenMichelle
Joan CusackRosalie Mullins
Miranda CosgroveSummer Hathaway
Joey Gaydos Jr.Zack
Kevin Alexander ClarkFreddy Jones

További szereplők

Kedvencelte 51

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Ez is örök kedvencem marad. Annyira kis ártatlan, vicces, és persze jó zene. ;)
Cukik a srácok, Jack Black meg viselhető a maga hülyeségével. Aranyos kis családi film. :)

viky0222 

Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, nem vártam túl sokat, hiába vannak jó értékelései, de szerencsére egészen élveztem. Azt nem mondon, hogy kedvenc lesz, és újranézem majd, de jól szórakoztam, tetszett a zene, a gyerekek, az egész koncepció. Jó lett volna, ha azokban a sulikban is lett volna ilyen, ahová én jártam, de nekem csak kötelező kórus jutott, amit utáltam…
Jack Black-et nagyon bírtam, Miranda Cosgrove pedig nagyon cuki. :D A zene a végén pedig nagyon-nagyon jó, pláne ha figyelembe vesszük, hogy csak gyerekek.

agi89

Egy korszakom filmje. Imádtam!
Számtalanszor megnéztem és nem tudtam megunni. :)
A zenék. Ahwwww ♥

Londonna 

Annyian odavannak ezért a filmért, gondoltam bepótolom hát a hiányosságomat, hogy megtudjam, mire fel a népszerűsége. Nos… Ha őszinte akarok lenni, nem lettem okosabb.
Valami nagy durranásra számítottam, valami igazán rockosra, na de hát ez annyira, de ANNYIRA langyi volt, hogy majdnem bealudtam rajta. Jack Black kb. mindig csak ezt a végtelenül ripacs karaktert tolja, most már nem tudom érdekel-e egyáltalán, hogy tud-e valami mást is. Megcsömörlöttem.
A film utolsó 10-15 perce tetszett csak, de azt is csak valami videoklipként tudnám elképzelni, mondjuk egy Red Nose Day keretei között. Arra mondjuk teljesen alkalmas. Nade, hogy ebből tényleg egy komplett musicalt gyártottak, és … játsszák színpadon, és jajtejóég…

Sisyll

Jesszusom mennyire örültem volna, ha én is ilyen suliba járhattam volna…

1 hozzászólás
Lilla99

Ha rövid, pár szavas értékelésekhez lennék hozzászokva, akkor csak annyit írnék: Örök kedvenc <3. De mivel általában szeretem kifejteni a véleményem egy-egy értékelésnél ezért bővebben írom miért is örök kedvenc. Kezdjük azzal, hogy szerintem már 4 kezemen sem tudnám megszámolni hányszor láttam, akár önszántamból, akár a tv-ben elkapva, mégsem tudom azt mondani soha, hogy ah….most nem nézem. Hiába tudom elejétől a végéig a szöveget, oda-vissza, nem tudom megunni. Egyszerűen annyira jól sikerült összehozni benne mindent, hogy az nagyon kevés filmnél esik meg. A gyerekek nagyon jól be lettek válogatva, mindegyik külön-külön egyéniség, stílus és a bandában mindannyian ennek az egyéniségüknek megfelelő szerepet töltik be. Mindig szerettem, hogy senki nincs kihagyva. Attól, hogy nem konkrétan a banda tagja vagy, tagja vagy a bandának azzal, hogy a háttérmunkálatokat, stb csinálod. Ezt mindig imádtam. És Dewey hozzáállása a gyerekekhez is nagyszerű. Bár nem igazi tanár, azért néhány dolgot el lehet lesni tőle. Ahogy a gyerekek tiszteletét kivívja, ahogy ő áll hozzá a gyerekekhez, ahogy odafigyel rájuk és segíteni akar nekik. Pontosan emiatt döntöttek ők is úgy a végén, hogy spoiler. A zenék is szuperek, nagyon jó válogatást sikerült összeszedni, Zack dala a végén pedig nagyon ütős lett. Emlékszem kicsi korom óta az utolsó jelenet volt az, ami mindig is megragadt. spoiler, illetve ezen a vonalon folytatva mindig nagyon szerettem volna, hogy legyen folytatása a filmnek. De mivel az nem lett, maradok az ezerszer újra és újra nézésnél.

Hippoforaccus 

Meglehetősen kedvelem ezt a filmet, minden logikai hibája spoiler ellenére is. Jó zenék, kellemes hangulat.

ggizi

Jack Blacket nagyon bírom, igazi őrült pasas, és amit itt a kölykökkel zeneileg összehoznak az nekem nagyon bejön.
Ez megint olyan film, amibe ha belefutunk, az egész család csak nézi és nézi, még a stáblistás rész is a legjobbak között van :))

sirdavegd

Rocktörténet órán kötelező volt megnézni. Azóta nem félek a kezembe venni semmilyen hangszert, mert előbb-utóbb úgyis jól fog szólni :)

gyberna 

Amilyen gagyinak tűnt a címe és az első pár perc, nem gondoltam, hogy így összeszedi magát a film. Meglepően szórakoztató lett, szerethetőek a karakterek, igazán pozitívan csalódtam! :)


Népszerű triviák

Virtual_Angel 

Az alkotásban szereplő gyerekek nem csak a filmben, de a valóságban is tudtak játszani az adott hangszereiken, a háttérénekesek pedig igazából is énekesek voltak.

Kapcsolódó filmek: Rocksuli (2003)

Rocksuli (2003)


Hasonló filmek címkék alapján