Az ostromlott város (Rendőrakadémia 6.) (1989) 46

Police Academy 6: City Under Siege
84' · amerikai · akció, vígjáték 12

Ostrom alatt a város. A szórakozott rendőrcsapat, az Akadémia büszkeségei folytatják vidám, ám kissé megfontolatlan harcukat a bűnözők és a törvénysértők ellen. Újra akcióba lép Hightower, Jones, Tackleberry, Harris őrnagy és az elmaradhatatlan Lassard parancsnok. Az inkább ütődöttnek, mint… [tovább]

Szereposztás

Bubba SmithHightower
David GrafTackleberry
Michael WinslowJones
Leslie EasterbrookCallahan
Marion RamseyHooks
Matt McCoyNick
G.W. BaileyHarris
George GaynesLassard
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Igen határozott a romlás mértéke sorozatban. Közel sincs olyan jó, mint az előző rész, pedig már az sem volt a legjobb. Egyedül a hibbant polgármester miatt éri meg végig ülni spoiler.

Traclon

Bizonyos szempontból nevezhetnénk a sorozat leggyengébb epizódjának is, mivel itt már szinte semmit sem kapunk abból a megfoghatatlan, igazi „rendőrakadémia-hangulatból”, ami az első 3 epizódot a velejéig, a negyediket pedig már kevésbé, de még úgy-ahogy átitatta, az ötödikből pedig szinte teljesen hiányzott.
Ugyanakkor valahogy egy árnyalatnyival mégis jobban sikerültnek érzem az előző résznél, talán csak azért, mert ebben van kettő igazán ütős poén, amin sikerült nagyot nevetnem (az ötödikben egyetlen ilyen sem volt).
Az egyik, spoiler, a másik pedig spoiler.


Folytatása

Összehasonlítás

Rendőrakadémia


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján