Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity

Van olyan, amikor egy filmnek jót tesz, ha levedli a footage-et. Ez kifejezetten ilyen volt. Nagyon nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem (csak egy kihívás miatt tettem), mert az előző két rész botrányosan rossz volt szerintem, de ki tudta javítani magát a film.
Tetszett, hogy visszanyúlt az első részhez, merített a pocsékabb epizódokból is, és úgy zárta le magát, hogy méltó lett címéhez. spoiler
Ellenben: sok volt a kérdés és kevés a válasz… Mi volt ez az egész hajós megoldás? Hogy-hogy ott rendeztek be kísérleti labort? Mondjuk a démonos-parazita vonal tetszett, de egyáltalán nem lett megmagyarázva a film központi kérdése: mi történt? Hogyan? És ehhez hasonló banálisan egyszerű kérdések…

Blissenobiarella 

A harmadik résznél fényévekkel jobb, ezt el kell ismernem. Jó, hogy visszatér az első két rész történetéhez, azt folytatja.
Igazából rendben van, de nekem nagyon túl volt tolva, untam, és egyszerűen túl sok volt. Hiányzott a footage-jelleg, az első két rész is amiatt tetszett. Nem élveztem egyáltalán, pedig egész tisztességes lezárás, és technikailag sincs különösebb gond vele.

TribeBubu 

Sokkal jobb, mint az előző rész. Persze az első kettőhöz nem ér fel, de egész jó kis folytatás lett.
Sajnos azért ebből is hiányzott a footage. Az első két résznek talán ez volt az igazi varázsa.
Remélem, folytatják, mert a befejező slusszpoén miatt simán mehetne. És ha folytatják, visszatérhetnének az első kettő film stílusához :)

STVN 

…remélem több folytatása nem lesz, mert ezzel a résszel már nagyon mélyre süllyedtek.

Emerson 

Na, ez már végre folytatás, nem pedig egy gyászos „fogjuk rá, hogy ez egy REC rész”, mint az előző… Cirka 7 év telt el az első rész óta. Mármint a valóságban, a film idősíkját tekintve meg 1-2 nap. Bocs, de a főszereplő tyúknak ezt meg kellett volna mondani, vagy a sminkesnek, vagy nem tudom, de rémesen meglátszott rajta az idő. Persze meg lehetett volna magyarázni, hogy az ember ne várjon fiatalos külsőt attól, spoiler de hát na… És sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de hiányzott a kézikamerás perspektíva. Így csak egy átlaghorror, csupa ideges vérvörös szemű alakkal…
A helyszín elsőosztályú volt, menekülőút sehol, de túl sok embert zsúfoltak össze. Ez már az esküvőnél se tetszett… Sokkal jobb, amikor csak maréknyian vannak. Na majd az 5. rész hátha visszahozza az előző kettő hangulatát…

fayakezdet 

Ha az első két rész kilenc pont volt, a harmadik pedig hatos, akkor erre tudok adni hét pontot.

Mr_Catharsis91 

Igaziból a 94 perc is sok volt neki, az utolsó fél órán már bőven elkalandoztam. Ebből a szériából is csak a első rész volt az igazán jó, a többi csupán bőrlehúzás.
Ezzel is hiába zárják le a szériát, benn maradt sok minden. Akkor már beszélhettek volna többet ennek a parazitának az eredetéről. És nem felületesen.


Hasonló filmek címkék alapján