Kedvencelte 12

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

sfox33 

1. Évad – 7 csillag

Mint mitológiával fűszerezett sorozat: béna lett, de tény, hogy nem kapott elég időt a kibontakozásához, viszont, mint tini/gimis/kisvárosi rejtélyes sorozat úgy egészen szerethető és nézhető volt. Szinte érezhető az elejétől kezdve, hogy kinek milyen szerepet szánnak, így eléggé kiszámítható a történet, engem picit zavart, hogy nem kapott több találgatást a néző, ebből fakadóan én igényeltem volna több misztikumot és rejtélyesebb csavart. Mondjuk jól ábrázolja Magne „tetteinek” társadalmi befogadását, ki ne gondolná, spoiler. Kíváncsian várom, mit kapok a 2. évadtól, felételezve, hogy lesz.

Zzsófi 

Érdekes sorozat, végig fenntartotta a figyelmemet.
A norvég táj egyszerűen gyönyörű, a szereplők és a karakterek nem rosszak. Az angol szinkron annál inkább, az eredeti norvégról ne is beszéljünk :D (nem a nyelvvel van bajom, csak nagyon szokatlan volt a csengése számomra).
Tetszett, ahogy a valóságos problémákat (globális felmelegedés) keverték az északi mitológiával.
Volt benne pár dolog, amit nem értettem (pl, hogy Fjor miért volt napokig ugyanabban a Gucci szettben, vagy hogy spoiler.
Összességében szerintem kellemes kikapcsolódás, nem egy vígjáték, de nem is kell túl ijesztő dolgokat várni ettől a sorozattól.

5 hozzászólás
brena 

Meseszép helyen filmezték,élmény volt egy kis nem hollywood-i filmet nézni! Most azonnal Norvégiába mennék, ha lehetne.
Azért az zavart, hogy az ónorvégot nem feliratozták :)de komolyan…és érdekes volt az angol szinkron is :)
Meg kicsit a Twilight jutott eszembe néha, mondjuk nem azért mert Magne hasonlít Edwardra:)))
Laurits is mekkora figura,az a beszéd:)))érdekes egy arcberendezése van,tuti meg fogom ismerni ha látom még valaha másik filmben.

Judyt

Első évad:
Nagy rajongója vagyok a skandináv mitológiának, így nagyon szívesen ugrottam bele a Ragnarok sorozatba, amit @Zaerth talált. :)
Nem mondom, hogy 100%-os az elégedettségem vagy hogy fullra bele tudtam habarodni az első évadba, de az biztos, hogy a kezdeti – első rész – nem túlzott szimpatizálás a második résztől erős szimpátiába váltott át. Jó jó, végül is eléggé berántott a sorozat. :D
Mivel a főszereplőkkel már nem tartozom egy korosztályba, így nem tudtam mindenben azonosulni velük, számomra a történet íve is eléggé kiszámítható volt, de nem tagadhatom, hogy már mos kíváncsian várom a második évadot, mivel minden hibájával együtt egy igen jó első évad volt ez. :)
Bővebben: https://watchaholics.hu/2020/04/09/ragnarok-2020-1-evad/

Liliána_Tanács 

Nagyon tetszett, a Netflix original sorozatai a kedvenceim. Az ötlet tetszik, és Magne spoiler tesója spoiler az 1. évad végén tökéletes utolsó(előtti) jelenetet adott. Nagyon várom és remélem hogy lesz folytatás. :)

1 hozzászólás
csokidani 

A belőtt tini korosztályba ugyan nem tartozom bele, de így is elég szórakoztató volt. Jó lett volna olyan sötét kontextusban, mint pl a Dark 1- évada, de sajna ugye nem. Túl sok mélység, feszülés nem volt benne, de azért könnyedén le lehetett darálni a 6 részes első évadot. Nyilván lesz 2. is, mert semmit nem zártak le benne, sőt, még inkább nyitottak.
Ja, a zene: na az borzalmas volt…

martina1

Szerettem. Nem volt nagy dobás, viszont pont annyira keltette fel az érdeklődésem hogy reménykedjek egy második évadban. A norvég nem zavart (valószínűleg azért mert több norvég sorozatot is láttam már), sőt, felmerült bennem hogy megtanulom az alapokat. A mitológiai rész több teret igényelt volna, csak utánaolvasással kapott nálam keretet a sztori.
Egy délután alatt simán ledarálható, ajánlom :D
szerk.: nálam Turid megkapja 2020 legérdekesebb karakter díját! Imádtam <3


Hasonló filmek címkék alapján