Pusztító (2018) 46

Destroyer
123' · amerikai · akció, dráma, krimi 16

0 díj · 1 jelölés

Erin Bell, a Los Angeles-i Rendőrség nyomozója tizenhat évvel ezelőtt beépült a rettegett Silas bűnbandájába a kaliforniai sivatagban. Amikor a társaság egyik brutális balhéja rosszul sült el, Erin lebukott, Silas pedig elmenekült. Sok évvel később azonban újra felbukkan: merészebb és… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Sebastian StanChris
Nicole KidmanErin Bell
Toby KebbellSilas
Tatiana MaslanyPetra
Natalia Cordova-BuckleyDetective Gavras
Beau KnappJay
James JordanToby
Scoot McNairyEthan
Zach VillaArturo
Pusztító (2018)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
30West
Automatik

Kedvencelte 1

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

BeL1eVe 

Leginkább a stílusa az ami abszolút levett a lábamról. A kimért tempó, a pazar operatőri munka, az erős zene, a helyenként feszült, fordulatos, vagy éppen drámai jelenetekkel színesített rendezés. És persze Nicole Kidman fantasztikus alakítása.
Ugyan a flashback-ek néhol túl voltak tolva, viszont az ezekben szereplő karaktereket abszolút nem tartottam töltelékeknek. Nem voltak zavaróak vagy idegesítőek. Frenetikus moziélmény, az év egyik legjobb filmje nálam.

Wolly

Jó, nem a film hibája, hogy csak annyi infoval ültem be, hogy Nicole Kidman szerepel benne, de az már igen, hogy elég lassan érik, és még csak nem is figyelmet fenntartva. És bár kétszer öt percre le tudta kötni a figyelmem, és akkor tudtam élvezni a filmet, mégis nem jött el a várva várt katarzis, amit az olyan filmektöl elvárok, amik elég távolrol indulnak, hogy a végén elérjem a várva várt elalélést. De nem. Ez nem.

csokidani 

Semmi maradando, hacsak az nem h tul hosszu volt es mar nagyon vartam a veget…

Filmdoki

A ’70-es évek zsarufilmjeihez, valamint a Heat-hez tudnám hasonlítani Karyn Kusama rendőrdrámáját. Előbbiekhez szikársága és depresszív hangulata, utóbbihoz a stílusossága miatt hasonlítom. Erin Bell rengeteg hibát követett el a múltban, melyek miatt emberileg egyre lejjebb csúszott. Szeretne változni, de a sebek nem engedik. Ez a nő viszont küzd, egészen az utolsó leheletéig, hogy elérhesse a megtisztulást, és ne egy emberi roncsként emlékezzenek rá, hanem egy igaz rendőrként.
Nicole Kidman játékát öröm volt nézni. A tekintetében benne volt a világ összes fájdalma. Az, hogy elvesztette azt,akit a legjobban szeretett. Az, hogy a lánya szemében nem több egy két lábon járó alkoholszagtól bűzlő porhüvelynél. Pont emiatt volt számomra ez a karakter érdekes, és vált egyre szimpatikusabbá, annak ellenére, hogy egyre mocskosabb dolgok derültek ki múltjáról. Volt gerince, hogy beismerje, mennyi rosszat tett. És volt ereje, hogy küzdjön.
Az idei mozis élményeim között magasan kiemelkedik ez a film. Stílusos, kőkemény film, mely nagyobb figyelmet érdemelne.

happybeboop 

Nicole Kidman az előzetes beharangozásnak megfelelően nagyon jól játszott. A történet egész érdekes volt, volt benne ötlet.


Hasonló filmek címkék alapján