Provence-i vakáció (2014) 20

Our Summer in Provence · Avis de mistral
105' · francia · dráma, romantikus

Miután az apjuk otthagyja őket és az anyjuknak el kell utaznia Montréálba, Adrien, Léa és Theo, a süketnéma kisfiú, kénytelen a szünidőt a nagyszülőknél tölteni, Provence-ban. Paul, a nagyapa még sosem találkozott velük, mert 17 évvel azelőtt megszakította a kapcsolatát a lányával. Irene, a… [tovább]

francia · angol

Képek 3

Szereposztás

Jean RenoPaul
Anna GalienaIrène
Chloé JouannetLéa
Aure AtikaMagali
Hugo DessiouxAdrien
Lukas PelissierThéo
Tom LeebTiago
Jean-Michel NoireyJean-Mi
Hugues AufrayElie
Charlotte de TurckheimLaurette
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Emerson 

Hamisítatlan nyári vakációs film, az összes kötelező kellékkel együtt: gyönyörű táj, humor, dráma, első szerelem, (emészthető mennyiségű) nyál, übercuki kisgyerek, két kamasz, mogorva nagypapi, menő nagyi, régi haverok, kutya, bringa… mi kellhet még? Részemről semmi más. Abszolút 10 csillagos (na jó, ha nagyon bele akarnék kötni, akkor egy csillag mínusz spoiler, de nincs kedvem belekötni)

robnor 

Nagyon szerethető ez a film, csupa olyan dolog van benne, ami vonzóvá teszi. Család, humor, szerelem, zene, gyönyörű tájak, szuper karakterek, egy kis drámával fűszerezve.

Vatis

A film nem komoly, ne várjunk túl nagy drámát, vagy hatalmas színészi villongásokat mindegyik szereplőtől, de egy könnyed kikapcsolódásra mindenképpen jó.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján